Tipul de carne ce conține trei ingrediente cancerigene. Pericolul uriaș la care se expun multe persoane 


Agenţia pentru Cercetare a Cancerului, din cadrul OMS, atrage atenția că mâncarea procesată poate crește enorm riscul de apariție a cancerului intestinal. 


Specialiștii atrag atenția că mai mult de 50 de grame de carne procesată, consumată zilnic, poate crește cu până la 18% riscul de apariție a cancerului, deoarece este plină de chimicale. Foarte multe persoane consumă aceste produse fără să-și dea seama de pericolul la care se expun. 

Cei mai periculoși agenți din carnea procesată, ce pot provoca cancerul, sunt fierul, nitrozaminele şi chimicalele MelQx şi PhlP, care se formează în timpul gătirii.

Nitrozaminele sunt prezente în fructele de mare, carnea afumată, dar și cea proaspătă. De asemenea, cantități mai mici de nitrozamine se găsesc și în grânele, lactatele, uleiurile, băuturile şi vinul. 

vezi emisiunile doctor de bine

live
00:00
MEDIA_ELEMENT_ERROR: Format error
Regulile pe care trebuie să le respectăm pentru a ne bucura de masa de sărbători...
live
00:00
MEDIA_ELEMENT_ERROR: Format error
De la diagnostic la vindecare. Care sunt progresele medicinei în lupta cu cancerul...
live
00:00
MEDIA_ELEMENT_ERROR: Format error
(P) Terapia hiperbară: Oxigenul care accelerează vindecarea organismului
live
00:00
MEDIA_ELEMENT_ERROR: Format error
Cinci motive pentru care trebuie să consumăm fibre. Care sunt alimentele recomandate
live
00:00
MEDIA_ELEMENT_ERROR: Format error
Legătura nebănuită dintre colagen, zahăr și razele ultraviolete. Ce înseamnă...
live
00:00
MEDIA_ELEMENT_ERROR: Format error
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 13 aprilie 2025

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies