Despre noi

Doctor de bine

Inspirat de utilitatea și succesul emisiunii online “Doctor de bine” a Știrilor PRO TV, site-ul DoctorDeBine.ro devine acum proiectul principal de conținut dedicat sănătății din portofoliul PRO TV Digital.

Platforma DoctorDeBine.ro aduce un nou format new media dedicat sănătății, cu focus pe conținut video, materiale ușor de urmărit și articole cât mai relevante timpurilor pe care le trăim. Pe scurt, o sursă rapidă și completă de informare în materie de sănătate și stil de viață, totul la un click și un play distanță.

Avem în spate o echipă mixtă de jurnaliști specializați în domeniul sănătății, medici și video content creatori, precum Liliana Curea, realizatoarea emisiunii “Doctor de bine” și corespondent pe sănătate al Știrilor PRO TV, și Andreea Groza, corespondent pe sănătate cu o experiență considerabilă în domeniu.

Platforma atinge teme diverse, de la cele mai cunoscute afecțiuni medicale, interviuri video cu medici renumiți, recomandări pentru un stil de viață sănătos, detalii și informații despre instituții medicale, subiecte psihologice și, nu în ultimul rând, cel mai fierbinte topic al acestor zile – infecția cu noul Coronavirus și impactul pe care îl are această pandemie-fenomen în toate zonele medicale.

Urmărește-ne și află cum poți trăi mai sănătos, cum poți avea un stil de viață echilibrat!

DoctorDeBine.ro - dăm play la sănătate!

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies