Monica Anghel se cântărește în fiecare dimineață: Fac tot ce pot ca să nu văd 6 acolo, când mă urc pe cântar


Monica Anghel arată și se simte mai bine ca niciodată. Cântăreața a suferit o transformare totală după ce a slăbit 43 de kilograme. Vedeta a adoptat de ceva timp un nou stil de viață, care implică alimentație echilibrată și multă mișcare.


Pe lângă muzică, îndrăgita artistă activează și în domeniul fitness-ului. Recent, Monica Anghel a devenit instructor de fitness cu acte în regulă.

Își monitorizează foarte atent greutatea

Vedeta în vârstă de 51 de ani este foarte atentă la siluetă, merge zilnic la sală și se cântărește regulat de teamă să nu depășească greutatea de 60 de kilograme.

„Acum am 59,4 de kilograme. Merg zilnic la sală, se vede că s-au pus mușchi, am pus masă muculară. Eu fac tot ceea ce știu și pot eu ca să nu văd 6 acolo, când mă ruc pe cântar. În fiecare zi mă cântăresc, dimineața la prima oră. Și în fiecare zi sport, obligatoriu! Eu sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist.

Acest fasting pe mine mă ajută și-mi merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase.Eu mă simt bine așa cum sunt acum! Nu mă interesează ce comentează lumea, că aș fi prea slabă. Contează cum mă simt eu!”, a dezvăluit Monica Anghel pentru click.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies