Alimentele la care a renunțat Monica Anghel pentru a slăbi 43 de kilograme. Acum are siluetă de invidiat 


Monica Anghel a dovedit că are o ambiție de fier. După ce medicul i-a recomandat să slăbească din cauza problemelor medicale, artista a adoptat un nou stil de viață, iar acum se poate mândri cu o siluetă de invidiat.


A ajuns la 58 de kilograme și reușeste să se mențină slabă cu o alimentație sănătoasă și sport. 

La ce alimente a renunțat Monica Anghel pentru a slăbi

Artista a mărturisit că a trebuit să facă și sacrificii în ceea ce privește alimentația, de aceea a renumțat la câteva alimente. 

”Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr! Se întâmplă foarte rar (să mai gust, n.red.) și toată lumea insistă și îmi spune: ”dar măcar ia o gură și gustă”. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este. 

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul. Și atunci de ce să nu le elimin?”, spune Monica Anghel, potrivit viva.ro

Foto: Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 21 aprilie 2024
De ce e sănătoasă prăjeala în untură. Sfatul medicului
Trigliceridele mărite. Ce înseamnă și cum putem reduce numărul acestora
Cauzele poftei de dulce. „Acest comportament arată experiențe traumatice extreme”
23 de ani, vârsta la care fertilitatea la femei atinge apogeul. Ce se întâmplă...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies