Câte abdomene face zilnic Monica Anghel. Regulile stricte pe care le respectă după ce a slăbit 


La 51 de ani, Monica Anghel se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Pentru a slăbi însă, artista a făcut mari eforturi, iar viața i s-a schimbat complet.


O problemă medicală a determinat-o pe Monica Anghel, în urmă cu cinci ani, să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme. Cu ambiție și multă voință, artista a reușit să își schimbe radical stilul de viață, iar acum nu mai concepe să nu facă sport zilnic. 

Se cântărește în fiecare dimineață 

De când a slăbit, Monica Anghel este foarte atentă la greutatea. Se cântărește în fiecare dimineață și ia imediat măsuri dacă este cazul. Vedeta a mărturisit că s-a mai îngrășat 2 kilograme, însă de la faptul că a început să pună masă musculară. 

“Am 59 de kilograme acum, dar eu aveam 57! În fiecare z,i eu mă urc pe cântar, la prima oră! Ca să ajungeți să arătați ca mine vă trebuie deteminare, asta trebuie. Eu acum sunt cam nemulțumită pentru că am mai luat două kilograme.

Dar, este din cauză că merg zilnic la sală și am început deja să pun masă musculară. Zilnic, am program strict de exerciții. Nu mă abat nici o secundă de la el. Fac 180 genuflexiuni și 250 abdomene, în fiecare zi!

Abdomenele sunt bune pentru coloană. Eu am fost operată pe coloană și mi le-a recomandat chiar doctorul, pentru o mai bună mobilitate”, a declarat Monica Anghel, care are de gând să revină la cele 57 de kilograme, greutatea ideală pentru ea, la acest moment.

Foto: instagram

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies