Alimentul care te ajută să slăbești de două ori mai repede. Mihaela Bilic: „66% din grăsimea de pe burtă dispare”


Ai încercat numeroase diete, dar nu reușești sub nicio formă să slăbești? Nutriționistul Mihaela Bilic a dezvăluit care este secretul pentru a pierde rapid în greutate. Nu este vorba despre cure de slăbire restrictive sau înfometare, ci despre un aliment banal, la care cu siguranță nu te-ai gândit că poate face minuni pentru silueta ta. 


Mihalea Bilic spune că lactelele sunt cei mai buni aliați în lupta cu kilogramele, în special iaurtul, care te va va ajuta să slăbești de două ori mai repede. 

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune despre iaurt că slăbești cel mai mult/repede/bine/tare.

"Cu iaurt se slăbește cel mai mult/repede/bine/tare.

Nu mai e niciun dubiu, când mănânci puțin slăbești! Dar dacă respectivul “puțin” conține produse lactate, slăbitul este aproape dublu.

Dovada o face studiul Zemel realizat pe 3 grupuri de pacienți obezi care au urmat un regim hipocaloric timp de 24 săptămâni. Aceștia au consumat zilnic 500 calorii, însă diferența dintre diete o făcea aportul de calciu:

-500mg calciu pentru primul grup

-1300mg calciu provenit din suplimente pentru al doilea grup

-1300mg calciu provenit din produse lactate pentru al treilea grup

Rezultate: pierderea în greutate a fost de 6,6 kg în primul grup, 8,6 kg în al doilea grup și 11,1 kg în al treilea grup.

Topirea grăsimii abdominale a fost și ea spectaculoasă în rândul pacienților care au consumat produse lactate, a dispărut 66% din grăsimea de pe burtă (față de 19% pentru dieta cu puțin calciu și 50% în cazul suplimentelor de calciu).

Explicația: pe lângă aportul de calciu și vitamina D care au un rol crucial în reglarea arderilor, lactatele conțin și alte substanțe benefice pentru slăbit (acizi grași cu lanț scurt, aminoacizi care dau sațietate etc). Până și laptele din cafeaua cu lapte contează când vrem să ne protejăm silueta.", a scrie celebrul medic nutriționist pe Instagram. 

foto: PRO TV

vezi emisiunile doctor de bine

”Putem să nu mâncăm nimic 40 de zile”. Mihaela Bilic: ”Cu cât mâncăm mai...
Zgomotele auzite doar într-o singură ureche pot masca extrem de multe diagnostice....
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 14 aprilie 2024
Cât de importantă este activitatea fizică pentru organismul nostru. Toate celulele...
În cazul accidentărilor, ligamentele din genunchi se rup frecvent. Cum le putem...
„Obezitatea nu e doar ce vedem în exterior”. Când ajung kilogramele în plus...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies