(P) Tehnologie de ultimă oră în tratamente de slăbire, tonifiere și anticelulită într-o nouă clinică de pe Bulevardul Unirii


Tehnologia evoluează în toate domeniile, iar sectorul esteticii corporale neinvazive nu se dezice. aBeauty Clinique a deschis încă o clinică de estetică în București, pe Bulevardul Unirii numărul 57 și susțin că oferă acolo unul dintre cele mai puternice tratamente anticelulitice neinvazive. Haideți să aflăm împreună noutățile.


Ce servicii oferiți în noua clinică de estetică din Bulevardul Unirii?

Toate clinicile de estetică aBeauty Clinique din țară sunt gândite astfel încât să fie un one stop shop pentru tot ce înseamnă frumusețe și întreținere corporală.

Știm că timpul este important, mai ales în aglomerația specifică unui oraș mare precum Bucureștiul și de aceea dorim să punem la dispoziție clienților noștri o gamă variată de tratamente corporale și faciale în aceeași clinică, astfel încât să nu piardă timp în trafic sau căutând locuri de parcare în mai multe locații.

Dacă ar fi să le împărțim pe categorii, serviciile noastre sunt compuse din:

Tratamente faciale neinvazive

Tratamente corporale neinvazive

Epilare definitivă laser

Injectări și proceduri estetice medicale (în curând și în clinica de pe Unirii)

Produse profesionale de îngrijire a pielii

Ce tratamente corporale oferiți și cum se diferențiază ele? Astăzi am vrea să ne axăm mai mult pe acest subiect.

Avem 6 tipuri de tratamente corporale ce au câte o indicație specifică:

BodyShape, care este un tratament de remodelare corporală și reducere a celulitei ce are la bază radiofrecvanța, vacuumul pulsat, infraroșul și rolele mecanice de drenaj limfatic. Se diferențiază față de alte dispozitive din aceeași categorie printr-o putere și adâncime de acțiune a radiofrecvenței cu 25% mai mare, aspect care oferă o eficiență sporită tratamentului și rezultate mai rapide clientului.

CryoLipo, care este un tratament de slăbire localizată prin criolipoliză la -11 grade Celsius. Se diferențiază prin temperatura mult mai joasă (-11 grade), prin gradul sporit de siguranță și prin faptul că este singura criolipoliză atât de eficientă încât luptă și cu aspectul celulitei. De curând am citit un articol foarte bun pentru un blog cu păreri despre criolipoliză pe care îl recomandăm cu drag - linkul este aici.

DualFit, care este un tratament inovator de stimulare musculară electromagnetică. Nu este unul și aceeași cu electrostimularea, deoarece diferă puterea și eficiența. DualFit este un tratament corporal folosit pentru tonifierea mușchilor abdominali și a mușchilor fesieri (oferind și un efect de lifting fesier) care se adresează persoanelor ce nu au timp să meargă la sala de fitness.

SonicSlim, care este un tratament pe bază de ultrasunete ce oferă fermitate pielii și ajută în procesul de slăbire și remodelare corporală. Rezultatele sunt rapide și de durată, iar clienții se bucură de o piele mai fermă și mai tânără după fiecare ședință. Acest tratament se adresează în mod special persoanelor care suferă de o ușoară laxitate a pielii datorată de trecerea timpului sau de slăbiri rapide.

Epilare laser, care este un tratament ce nu are nevoie de prea multe prezentări, deoarece a fost prezentat foarte bine în acest material de pe Știrile ProTV. Noi numim tratamentul epilare definitivă laser 2.0, deoarece este un laser de generație nouă. Pe lângă cristalul laserului mai mare și mai performant care permite epilarea unei suprafețe de piele mai rapid, laserul nostru este dotat cu melaninometru, ceea ce permite adaptarea precisă și automată a parametrilor de tratament astfel încât clienții să se bucure de putere și eficiență maximă în deplină siguranță.

CellFIT, care este un tratament de reducere a celulitei foarte performant. Noi îl numim ”probabil cel mai bun tratament anticelulitic neinvaziv”. Tratamentul reprezintă un protocol unic de tratare a celulitei și oferă rezultate vizibile de reducere a celulitei pe aproape orice grad de celulită. La bază, protocolul CellFIT combină tehnologia bazată pe radiofrecvență, vacuum, infraroșu și role mecanice de drenaj limfatic cu unde acustice de șoc cu o cantitate optimă de energie cinetică ce se transferă în septurile fibroase și reduc celulita. Mai multe detalii aici.

Unde se află clinica de estetică aBeauty București Unirii?

Noua clinică de estetică București Unirii este cea de-a noua clinică aBeauty Clinique din țară și se alătură clinicilor din București Nord, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

Această nouă clinică de estetică se află pe Bulevardul Unirii numărul 57, la parterul blocului E7. Clienții ne pot contacta și telefonic la +40758556556 sau intrând direct pe website-ul nostru www.abeauty.ro.

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies