Regula pe care Andreea Marin o respectă la fiecare masă. A slăbit 10 kilograme


La vârsta de 48 de ani, Andreea Marin a trecut printr-o transformare! Vedeta a renunțat la diete și a adoptat un stil de viață sănătos. Fosta prezentatoare tv recunoaște că nu are restricții alimentare exagerate.


Andreea Marin a reușit să slăbească în timpul sezonului estival aproximativ 10 kilograme și nu vrea să se oprească aici. Când cei mai mulți se îngrașă în perioada concediilor din cauza exceselor alimentare, Andreea Marin pierde multe din kilogramele în plus.

La vârsta de 48 de ani, Andreea Marin a trecut printr-o transformare! Vedeta a renunțat la diete și a adoptat un stil de viață sănătos. Fosta prezentatoare tv recunoaște că nu are restricții alimentare exagerate.

„Da, am slăbit 10 kg în lunile de vară, cele cu plecări în vacanța care ne tentează mereu cu ce e mai gustos! Deci se poate, și asta fără restricții exagerate. Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Instagram.

„Nu este genul acela de schimbare, de mod de viață care să te restricționeze și să te facă să crezi că nu o să poți toată viața. Ba din contră, aș spune. Gătind sănătos, cu cap, cu multe elemente nutritive la fiecare masă, modul de a aranja masa e altul, trebuie să-ți placă ce vezi în farfurie. Toate acestea creează un cumul și totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm.”, a dezvăluit vedeta, pe contul său personal de Youtube.

La o masă să ai un singur fel!

 Vedeta spune că este extrem de important să consumi un singur preparat la o masă, dar să fie bogat în nutrienți.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec. Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării.”, mai spune Andreea Marin.

Foto facebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Am plecat doar cu hainele de pe mine”. Drama trăită de zeci de mii de armeni...
Toate afecțiunile sunt strânse în patru categorii. Ce au în comun toate acestea
Cum apare alergia la ambrozie. Explicațiile medicilor
„Ce ai făcut la școală?” / „Ce notă au luat ceilalți?”. Ce impact au...
Explicația pentru care apar accidentele vasculare. Cum pot fi prevenite
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 24 septembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies