Andreea Marin: Îmi doresc să mai dau jos câteva kilograme ca să ajung la silueta din liceu


În această vară, Andreea Marin a suferit o transformare radicală. Vedeta pare că a întinerit datorită dietei, dar și schimbării de look.


Fosta prezentatoare tv a ascultat sfaturile unui hairstylist și a optat pentru o nuanță mai deschisă a părului, truc, care îi pune în evidență frumusețea: "Culoarea părului meu, după zeci de ani de negru abanos s-a schimbat (...) Negrul înăsprește trăsăturile feței. Am încercat, am văzut că îmi place, am făcut nuanțe din ce în ce mai deschise și cred că acum am ajuns la acea balanță corectă între culoarea tenului meu și cea a părului. Într-adevăr, par că sunt câțiva ani dați înapoi și datorită acestui aspect care pare minor, dar care iată, contează", a declarat Andreea Marin pentru kfetele.ro.

Totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru

Dieta și sportul au devenit o parte importantă din viața Andreei Marin. La 49 de ani, vedeta recunoaște că se simte excelent. A reușit să slăbească 13 kilograme, dar nu se oprește aici.

Andreea Marin dorește să aibă silueta din liceu și pentru a atinge acea greutate, vedeta se ține de dietă: Chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, dar și datorită constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Si am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului."

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce avem nevoie de antiinflamatoare într-o banală răceală. Explicațiile medicilor
Motivele pentru care nu ar trebui să combinăm paracetamolul și ibuprofenul. Explicațiile...
Mămăliga, alternativa la paste, pâine sau orez. Beneficiile acestui aliment
Vitamina D, un hormon vital produs de sistemul imunitar în timpul infecțiilor
Alimentele favorite pot deveni aliate sau dușmani: cartofii fierți și prăjiți,...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 3 decembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies