(P) Sanrotex - magazin online cu articole medicale și consumabile stomatologice, pentru toată lumea


Cu toții putem suferi de diverse afecțiuni, putem provoca accidente sau lovituri care să ne afecteze viața. În aceste momente ai nevoie cu adevărat de o mulțime de articole medicale la îndemână. Curățarea rănilor, controlul glicemiei, al tensiunii, pansamentul sau leucoplastul sunt doar câteva dintre articolele pe care le folosesc atât medicii, cât și pacienții acasă.


În vederea soluționării tuturor acestor probleme, ai la dispoziție un magazin online cu articole medicale pentru toată lumea. 

Pe lângă pacienți, personalul medical trebuie la rândul său să aibă mereu produse corespunzătoare pe care să le folosească. În acest fel, le pot oferi pacienților un tratament cât mai bun. Online, de pe sanrotex.ro, ai ocazia de a comanda pentru un spital, clinică sau cabinet toate resursele necesare pentru a funcționa corect și eficient. Poți alege mobilier medical, produse pentru protecție, testarea pacienților, consumabile stomatologice, consumabile medicale și multe alte articole utile. Sanrotex dispune de un stoc suficient de produse corespunzătoare pentru sistemul medical. 

Categoriile de produse variază și oferă acces la o gamă largă atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți. Numeroase dispozitive pot fi utilizate atât de medici sau asistenți medicali, dar și de pacienții care suferă de afecțiunile respective. Aparaturile în cauză sunt ușor de folosit și vin alături de instrucțiunile necesare de utilizare. 

Articole utile pentru controlul sănătății

Magazinul online cu articolele medicale cuprinde o mulțime de dispozitive pentru controlul sănătății. Monitorizarea tuturor afecțiunilor este foarte importantă și în acest fel le poți ține sub control. Anumite produse pot fi folosite și în cazul în care nu știi dacă suferi de afecțiunea respectivă. Cu alte cuvinte, dacă monitorizezi periodic stările de sănătate poți preveni o mulțime de probleme. 

Pe site-ul sanrotex.ro ai la dispoziție numeroase produse de acest tip. Atât pentru copii, cât și pentru adulți sau vârstnici poți comanda tensiometre, termometre, pulsoximetre, aparate aerosoli, cântare, stetoscoape și glucometre. În plus, tot în categoria pentru controlul sănătății sunt disponibile și câteva accesorii. Toate acestea se pot utiliza foarte ușor direct de către pacienți. Prin această modalitate poți preveni ușor anumite afecțiuni sau le poți ține sub control pe cele existente. 

Accesoriile din categoria pentru controlul sănătății cuprinde auto-înțepător pentru utilizarea cu ace în vederea glicemiei, manșetă pentru tensiometre, pernă electrică ergonomică, ultra flexibilă sau otoscop cu iluminare led. 

Produse corespunzătoare pentru spitale și clinici

Sanrotex oferă acces la o mulțime de produse atât pentru pacienți, cât și pentru spitale sau clinici ori cabinete medicale. Majoritatea categoriilor de produse le sunt destinate acestor tipuri de instituții, însă și pacienții pot beneficia de ele. 

Pe site ai la dispoziție consumabile medicale, dezinfectanți, produse pentru menaj și curățenie, teste rapide, produse pentru protecție, produse din tifon, articole pentru ortopedie, halate medicale, uniforme medicale sau produse pentru masaj și recuperare. De asemenea, de pe site mai ai posibilitatea de a comanda și mobilier medical. 

Fiecare categorie se împarte și în alte subcategorii, unde poți descoperi o mulțime de alte produse medicale.  

Contact: online@sanrotex.ro

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies