Siguranța tratamentului stomatologic. Ce trebuie să știi!


Intră repede pe facebook și scrie la status: într-o relație stabilă cu stomatologul. Nu. Nu este o glumă. Relația cu medicul dentist este, cu siguranță, una dintre cele mai stabile relații pe care poți să le ai într-o viață de om. 


Stima de sine, calitatea vieții, sănătatea întregului corp depind de sănătatea dentară. Ai grijă cine e stomatologul tău. Noi te ajutăm să știi cum să îți construiești relația cu dentistul. În acest sens, am invitat un expert să ne dea mai multe detalii.

“Cel mai important pentru mine este să îi ofer pacientului meu siguranță. Indiferent de tratamentul stomatologic pe care îl realizez, datorită tehnologiei digitale pot să previzionez fiecare pas și să anulez riscurile care pot apărea în viitor. Este posibil? Da. Tehnologia digitală înseamnă inclusiv investigații 3D prin care putem analiza evoluția în rău sau în bine a sănătății dentare și astfel să luam cea mai bună decizie”, explică dr. Simona Boberis.

De cele mai multe ori, când lipsești de la întâlnire, rezultatele rele apar imediat. La fel se întâmplă și în stomatologie. “Pentru a putea fi un partener bun pentru pacientul meu, am nevoie ca acesta să respecte indicațiile. Controlul stomatologic de rutină salvează mii de euro, ține pacientul departe de durere și de nevoie de tratamente avansate. Dacă pacientul se prezintă de două ori pe an la stomatolog, prin tehnologia digitală pe care o putem folosi, am menționat deja investigații 3D, care alături de scanare și amprentare digitală pot crea un istoric medical pe baza căruia să stabilizăm sănătatea dentară a pacientului”, adaugă specialistul.

 

Sănătatea dentară devine un stress când ai pierdut-o. Nu trebuie sa ajungi la acest pas. Pastreaza legătura cu stomatologul și respectă-i indicațiile pentru a zâmbi fără stress în fiecare clipă. “Un alt aspect pe care trebuie să îl ia în considerare pacientul se referă la clinica stomatologică pe care o alege. Este necesar să verifice calitatea tehnologiei digitale, a materiei prime și care este echipa de stomatologi. În era digitală, există manopere stomatologice digitale care, de asemenea, oferă confort pacientului: timp redus de tratament, fără durere, vindecare accelerate și control deplin.”, conchide Dr. Simona Boberis. 

 

Dr. Simona Boberis face parte din echipa Clinica 32 si ofera cu succes pacientilor tatamente stomatologice digitale prin conceptul totul sub un singur acoperis. Fiecare tratament se realizeaza cu abordare multidisciplinara, tehnologie digitala si materie prima superioara. Pentru a afla mai multe informatii utile de la Dr. Simona Boberis o puteti urmari in singura emisiune despre tratamente stomatologice digitale.

 

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies