Monica Anghel, criticată că a slăbit prea mult: Mănânc foarte sănătos și foarte puțin, fac mișcare"


Monica Anghel a suferit o transformare totală. Vedeta a slăbit spectaculos, iar mulți au crezut că a optat pentru operația de micșorare a stomacului.


Artista spune că nu a apelat la intervenții chirurgicale, ci a pierdut 30 de kilograme adoptând un stil de viață sănătos și apelând la ajutorul psihologului.

Vedeta și-a schimbat silueta total după ce a sfătuit-o medicul, în urma operației la coloană.

“Nu este niciun secret. Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot.”

Cântăreața este extrem de multumită de schimbarea care a avut loc în viața sa. Monica Anghel mărturisește că în momentul de față are foarte multă energie și are o poftă de viață incredibilă.

Când vine vorba despre secretul său, marea artistă în vârstă de 51 de ani a explicat că mănâncă puțin și sănătos și face mișcare zilnic:

“Și ce fac? Mănânc foarte sănătos, mănânc foarte puțin, fac mișcare. Rețeta este aceeași, nu este niciun secret. Trebuie doar să ne dorim acest lucru. Dacă ni-l dorim, dacă nu ni-l dorim nu este niciun fel de problemă. Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e. Ar fi, până la urmă, plictisitor să fim toți grași sau toți slabi sau toți să avem picioarele nu știu cum, sânii nu știu cum și așa mai departe. Ar fi plictisitor. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, să ne respectăm așa cum suntem și să încercăm să avem o relație cât mai bună unii cu ceilalți”, a declarat Monica Anghel pentru ego.ro.

“Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt îngrozitor”

Monica Anghel nu a scăpat din acum de critici, după ce a slăbit, iar comentariile răutăcioase au apărut pe rețelele sale sa de socializare.

“Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt îngrozitor, că arăt ca moartea în vacanță chiar a scris cineva. Mă rog, este problema lor, fiecare este liber să zică ce vrea, pe mine nu mă deranjează chestiunile acestea, ba chiar mă amuză foarte tare pentru că eu știu adevărul. Atâta timp cât eu mă uit în oglindă și îmi place de mine, este OK.”

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies