Monica Anghel apelează, o dată pe an, la o sesiune de detox: „Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice”


Monica Anghel a slăbit peste 40 de kilograme și are aceeași greutate ca în tinerețe.


Cântăreața în vârstă de 52 de ani face multe sacrificii pentru a se menține în formă, iar de curând a dezvăluit că este adepta detoxului.

Sunt șase ani de când Monica Anghel a adoptat un nou stil de viață.  Pe lângă alimentație sănătoasă și postul intermitent, ea face și mult sport, fiind de mare ajutor în procesul de slăbire și menținere.

O dată pe an, vedeta apelează la câte o sesiune de detox, într-un centru specializat,  pentru a-și curăța organismul și a-și consolida bunăstarea.

„Pe 19 februarie merg la detox la Brașov (..) și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate.Merg doar o singură dată pe an la detox. Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, a mărturisit, pentru click.ro, Monica Anghel.

„Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc. Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț. În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe’.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies