Monica Anghel a dezvăluit câte kilograme are. Artista vrea să atingă "greutatea optimă": "M-am consultat cu un medic"


În vârstă de 51 de ani, Monica Anghel a reușit să se reinventeze! Vedeta și-a schimbat total stilul de viață și a reușit să slăbească aproximativ 30 de kilograme, iar acum se simte mai bine ca niciodată.


În primăvară, Monica Anghel a adoptat intermittent fasting, metodă prin care a scăpat de aproximativ 7 kilograme.

„Fac fasting-ul acela de 20 de ore și câteodată de 24 de ore. Mănânc salată cu carne, salată cu pește, salată cu brânză, salată cu ouă. Când simt nevoia de ceva dulce, mănânc niște fructe, beau apă foarte multă: 2,5 l pe zi. În martie și până acum am slăbit cam 7 kg. Vreau să fie un mod de viață, pentru că mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Organismul nu mai are nevoie să consume energia ca să digere mâncarea și atunci am energie să fac o groază de alte lucruri”, a mărturisit Monica Anghel.

"Aceea este greutatea optimă”

La sfatul medicului care a operat-o pe coloană, Monica Anghel trebuie să mai scape de câteva kilograme. "În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă”.

Cântăreața a dezvăluit că în prezent cântărește 65 de kilograme: “O să mai slăbesc câteva kilograme, nu multe, și după aceea mă opresc. O să vreau să fac niște tratamente corporale și după aceea vreau să mă apuc de sport din nou, foarte intens”.

„Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit. Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană cel care m-a operat pe coloană.

M-am dus la el și mi-a spus: “Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva”. În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a declarat, pentru Impact.ro, Monica Anghel.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies