Majda Aboulumosha, despre lupta cu kilogramele: Am grijă întotdeauna la siluetă. Am oscilații


Majda Aboulumosha a reușit să slăbească 30 de kilograme prin sport și dietă. Prezentatoarea tv ajunsese să cântărească aproape 90 de kilograme, dar s-a ambiționat și a învins în lupta cu kilogramele în plus. 


Acum vedeta are 59-60 de kilogame, o greutate cu care este mulțumită. Totuși, atunci când greutatea oscilează și simte că s-a mai îngrășat câteva kilograme, bruneta ia imediat măsuri.

„Având în vedere că am avut aproape 90 de kilograme, singura care m-a ajutat să ajung la forma actuală a fost dieta. Dar și sportul. Sportul este esențial. În prezent, am în jur de 59-60 kg. Dar am învățat să nu mă mai intereseze numărul kilogramelor, cât felul în care se așază acele kilograme pe mine. Îmi doresc ca femeile să aibă încredere în ele, să se simtă frumoase și dacă consideră ele că vor să slăbească, atunci își vor găsi motivația, dacă nu, atunci să se bucure de felul lor', a declarat Majda.

Evită dulciurile 

Majda Aboulumosha a dezvăluit că respectă câteva reguli pentru a se menține la greutatea dorită: "Am grijă întotdeauna la siluetă. Am oscilații, iar când văd că urc două trei kilograme întotdeauna iau măsuri. Cred că fericirea contează foarte mult. Am avut și 90 de kilograme și pășeam cu încredere. Nu am prea avut parte de bullying când aveam kilograme în plus. Ce, o femeie dacă are forme nu e frumoasă? Am avut și un laborator și toată lumea mă întreba dacă nu e greu să mă abțin. Nu sunt consumatoare de dulce, nu îmi place. Mănânc foarte rar. Desertul meu preferat este amandina, îmi place și orezul cu lapte, dar nu mănânc o prăjitură întreagă, gust puțin. Nu mănânc prăjeli",  spune Majda pentru unica.ro.

E fan mere

Nu sunt foarte strictă, mănânc salată de varză, că elimină foarte multă apă, beau sucuri cu apio, cu sfeclă, pe care mi le fac eu, ca să am nutrienții necesari. Mere, nu aș putea să trăiesc fără ele. Nu înțeleg oamenii care nu mănâncă mere. Când eram la dietă și aveam zile în care nu trebuia să consum mere, dormeam cu ele pe noptieră, ca să simt mirosul. Nimeni nu mă înțelegea."

Vedeta recunoaște că apelează și la tratamentele corporale pentru a scăpa de inestetica celulită: „Spre rușinea mea, de vreo trei luni de zile nu am mai fost la sală, dar intenționez să revin. De două săptămâni m-am apucat iar de tratamente corporale, pentru elasticitate, celulită. Vreau să încep să iau și mai mult colagen din anumite alimente, pentru că după 30 de ani chiar trebuie să avem grijă.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies