Majda Aboulumosha a dezvăluit dieta cu care a slăbit 30 de kilograme! Care este secretul unui trup armonios


Majda Aboulumosha a avut probleme cu greutatea. Prezentatoarea tv ajunsese să cântărească aproape 90 de kilograme, la doar 19 ani. Vedeta a reușit prin dietă și sport să scape de surplusul de kilograme, iar acum se declară cu adevărat mulțumită.


După ce a slăbit 30 de kilograme, Majda a reușit să se mențină. În prezent bruneta are 60 de kilogame, o greutate pe care o consideră acum ideală.

Vedeta și-a schimbat radical stilul de viață și a renunțat la mai multe alimente nocive pentru siluetă, dar și pentru sănătate.

Sunt foarte multe preparate pe care le evit pentru că eu am slăbit foarte multe kilograme, vreo 30 la număr, de-a lungul vremii. Am tot avut oscilații și am învățat cum să mă hrănesc sănătos, dar, în același timp, să mai am și mici scăpări, numai că și acelea sunt controlate.

Alimentele pe care eu le evit sunt în general prăjelile, tocănițele, lucrurile de genul acesta, grele. Mai mult consum salate și alimente cât mai crude, neprocesate, pentru că astea îmi și plac, deși eu gătesc foarte mult pentru familia mea. Fac mâncare gătită, dar eu nu prea consum”, a declarat Majda Aboulumosha, potrivit viva.ro.

90 de kg la doar 19 ani

La vârsta de 19 ani Majda avea aproape 90 de kilograme: "Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pecare nici măcar nu le conștientizam".

Dieta cu care Majda a slăbit 30 de kilograme

Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton",  a scris vedeta pe Facebook.

Actrița a dezvăluit și care este alimentul minune care a contribuit extrem de mult la scăderea ei în greutate: ‘’Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies