Elena Gheorghe uimeşte cu silueta ei. Artista are 52 de kilograme: „Proteinele le iau din linte, fasole, tofu"


Elena Gheorghe reuşeşte cu brio să se menţină într-o formă de invidiat, chiar dacă are doi copii. Cântăreața îşi uimeşte admiratorii în fiecare zi cu silueta ei de invidiat.


Vedeta a decis să devină vegariană în urmă cu doi ani. Artista a renunțat prima dată la carne, după care nu a mai mâncat nici lactate și ouă. 

"În 2020 m-am lăsat de carne, iar acum un an de zile m-am lăsat și de ouă și lactate. Mai mănânc din când în când brânză că deh, sunt machidoancă și fără brânză e greu la noi. Dar consum mai răruț brânză, pentru că așa simt eu că îmi e bine.”

Ce mănâncă de Crăciun

În prezent, Elena Gheorghe cântărește 52 de kilograme, însă vrea să mai dea jos încă 3, pentru a ajunge la greutatea cu care se simte ea confortabil. 

„Eu sunt vegetariană și la mine totul se rezumă la preparate fără carne. Dacă facem pentru mine o salată de boeuf, o facem cu maioneză de post, fără ou. În loc de sarmale de dulce, facem sarmale de post. Dar meniul copiilor, al părinților și al soțului meu, este absolut normal. Voi mânca și eu cozonac, chiar dacă are ou. O dată sau de două ori pe an fac acest lucru, nu mă pot abține, mai ales că este făcut în casă. Așa că nu cred că o să lipsească prea multe lucruri de pe masă.

Dar ai mei sunt cumpătați. Cel puțin soțul meu este foarte cumpătat la mâncare. Mănâncă pe 25 decembrie un fel, pe 26 decembrie alt preparat, adică el nu le mănâncă pe toate în același timp. Tocmai pentru că ține la siluetă și nu vrea să se îngrașe. El e cu sportul, mai are grijă să nu pună pe el mai mult.”, a declarat Elena Gheorghe pentru viva.ro.

„Proteinele le iau din linte, fasole, tofu… Consum tot ce înseamnă partea aceasta de proteine vegetale. Mai există un înlocuitor de carne, jackfruit, pe care îl cumpăr de pe internet. Este un fruct cu care eu fac shaorma. Și iese o shaorma incredibil de gustoasă cu jackfruit! Și vreau să spun că băiețelul meu, chiar dacă mănâncă carne și ar putea să mănânce o shaorma normală, îmi spune: 'mama când mai faci o șaorma din aia, de a ta?'.

Pentru că îi place mai mult a mea, decât cea pe care o facem cu carne. Este foarte delicioasă și o consumă toată lumea din familie. Cu jackfruit iese senzațională! Poți să îți faci ce vrei cu el, orice vrei să înlocuiască carnea. Pui jackfruit și iese absolut bestial.”, a mai spus Elena Gheorghe.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce avem nevoie de antiinflamatoare într-o banală răceală. Explicațiile medicilor
Motivele pentru care nu ar trebui să combinăm paracetamolul și ibuprofenul. Explicațiile...
Mămăliga, alternativa la paste, pâine sau orez. Beneficiile acestui aliment
Vitamina D, un hormon vital produs de sistemul imunitar în timpul infecțiilor
Alimentele favorite pot deveni aliate sau dușmani: cartofii fierți și prăjiți,...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 3 decembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies