Cornelia Rednic, grave probleme de sănătate după ce a slăbit rapid 33 de kilograme: Mi-a căzut părul, am purtat meșă


Cornelia Rednic a apelat la o dietă foarte severă și a reușit să piardă multe kilograme într-un timp foarte scurt. În urma acestui regim alimentar strict, cântăreața s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.


Nume mare în folclorul românesc, solista a reușit să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni. Transformarea a fost atât de șocantă încât, artista a reușit să-și surprindă familia, prietenii și fanii.

După ce a scăpat de kilogramele nedorite, Cornelia Rednic a început să se confrunte cu probleme de sănătate. Cântăreața de muzică populară a reușit să piardă kilogramele nedorite, însă dieta drastică concepută chiar de ea i-a afectat sănătatea. Artista s-a confruntat cu stări de leșin, căderea părului, lipsa energiei și epuizare.

”Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă. Exact ce mă doare foarte mult, iubesc părul de nu se poate. Doi ani nu am reușit să mai pun nimic înapoi, mi-aș fi dorit câteva kilograme. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii. Toată viață mea am fost mai rotunjoară, n-am fost niciodată slabă, dar la 86 kg era exagerat (...)

De la felul în care mâncăm eu foarte mult, la orice ora și orice, am început să fac o foame cumplită. Am trecut la carne de pui fiartă, morcov, iaurt și foarte multă cafea.

Eu îmi făcusem dietă, de capul meu. După ora 5 nu mai mâncăm nimic. Vreo două săptămâni nu am slăbit deloc. Abia din a treia săptămâna mă subtiam pe zi ce trece”, a spus Cornelia Rednic la Metropola TV.

Soția lui Lupu Rednic precizează că ultima ei masă este la ora 17.00, apoi nu mai mănâncă nimic până a doua zi.

„Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program.

După ora 17.00, nu mai mănânc nimic.Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie.

Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe. Costumul popular e mai permisiv. Dar eu nu am reușit să țin dietă și când am văzut-o pe Greta, producătorul emisiunii lui Cătălin Măruță, că arată atât de bine, m-a impulsionat în așa fel, că nici nu am cuvinte.Nu există ceva care să te ajute să slăbești, iar tu să mănânci de toate. Nu se poate. Sunt anumite ceaiuri de slăbit, care te ajută, dar dacă îți ții și tu gura! Te ajută să elimini apă, să topești grăsimea mai repede, dar trebuie să faci și tu un efort. Când am făcut asta, am slăbit, când nu am făcut așa, nu am slăbit.

Nu vreau să pomenesc cuvântul foame, dar uneori îți este foame. Dacă ai ultima masă la ora 17.00, îți este foame seara, dacă te culci mai târziu. Dar bei puțină apă și îți trece. Și stomacul tău se micșorează și toate lucrurile se așază frumos”, a mai mărturisit Cornelia Rednic.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies