Cornelia Rednic a slăbit 33 de kilograme și arată fabulos. Dieta cu care pierde 2 kg pe săptămână: "Le-am încercat pe toate!"


În ultima perioadă, Cornelia Rednic a ajuns aproape de nerecunoscut. Cântăreața de muzică populară a slăbit 33 de kilograme în doar 3 luni, iar acum se mândrește cu noua siluetă, dar și cu un look fresh.


Interpreta de muzică populară a recunoscut că a reușit să piardă kilogramele nedorite într-un timp record pentru că a urmat o dietă foarte drastică, pe care însă nu o recomandă. Deși a avut parte de rezultate foarte bune, vedeta a mărturisit că nu ar mai ține niciodată o astfel de cură de slăbire radicală.

Trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești

Soția lui Lupu Rednic precizează că ultima ei masă este la ora 17.00, apoi nu mai mănâncă nimic până a doua zi.

„Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program.

După ora 17.00, nu mai mănânc nimic.Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie.

Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe. Costumul popular e mai permisiv. Dar eu nu am reușit să țin dietă și când am văzut-o pe Greta, producătorul emisiunii lui Cătălin Măruță, că arată atât de bine, m-a impulsionat în așa fel, că nici nu am cuvinte.

Nu există ceva care să te ajute să slăbești, iar tu să mănânci de toate. Nu se poate. Sunt anumite ceaiuri de slăbit, care te ajută, dar dacă îți ții și tu gura! Te ajută să elimini apă, să topești grăsimea mai repede, dar trebuie să faci și tu un efort. Când am făcut asta, am slăbit, când nu am făcut așa, nu am slăbit.

Nu vreau să pomenesc cuvântul foame, dar uneori îți este foame. Dacă ai ultima masă la ora 17.00, îți este foame seara, dacă te culci mai târziu. Dar bei puțină apă și îți trece. Și stomacul tău se micșorează și toate lucrurile se așază frumos”, a mai mărturisit Cornelia Rednic pentru viva.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

”Putem să nu mâncăm nimic 40 de zile”. Mihaela Bilic: ”Cu cât mâncăm mai...
Zgomotele auzite doar într-o singură ureche pot masca extrem de multe diagnostice....
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 14 aprilie 2024
Cât de importantă este activitatea fizică pentru organismul nostru. Toate celulele...
În cazul accidentărilor, ligamentele din genunchi se rup frecvent. Cum le putem...
„Obezitatea nu e doar ce vedem în exterior”. Când ajung kilogramele în plus...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies