Anca Țurcașiu a intrat la dietă: O salată pe zi. Trebuie să încap în costumele de scenă


Anca Țurcașiu  a intrat iar la dietă. Vedeta mărturisește că s-a îngrășat în vacanța pe care a petrecut-o în Grecia, iar acum vrea să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat.


Artista și-a informat fanii din mediul virtual că alege să mănânce salate pentru a slăbi în timp record. Vedeta are o singură masă pe zi și se supune acestei diete drastice doar atunci când are spectacole mari și trebuie să încapă în costumele de scenă.

„În vacanță, nu se ține regim, se mănâncă. Acasă, când ajungi acasă, se ține regim, pentru că nu te mai încap fustele și pantalonii. Fasole verde, ou fiert, niște ceapă.. o salată care îmi ajunge întreaga zi. Trebuie să încap în costumele de scenă, asta e.”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele sociale.

La 53 de ani, cântăreața arată superb. De obicei, artista are un stil de viață echilibrat, cu sport și mâncare sănătoasă: "Vizavi de siluetă – reel-ul acela l-am făcut într-un moment în care am vrut să dau jos trei kilograme și am reușit. Am mâncat foarte puțin, o singură dată pe zi.  Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară".

Vedeta are un tonus de invidiat și totul datorită energiei pozitive și sportului.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după.

Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată.

Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a spus Anca Țurcașiu.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies