Cum a slăbit, de fapt, Adele. Artista a dezvăluit marele ei secret 


Adele a slăbit spectaculos şi mulţi se zbat să afle dieta cu care a reuşit să arate mai bine ca niciodată. Cum a scăpat artista britanică de 45 de kilograme? Culmea, a renunţat la toate dietele drastice care ar fi trebuit să o ajute să scadă în greutate.


Şi totuşi, cum a slăbit Adele? Cântăreaţa a acceptat să îşi divulge marele secret. 

Sportul, "arma" perfectă în lupta cu kilogramele şi anxietatea

Adele a dispărut de multă vreme din peisajul muzical şi în ultimii şase ani a avut doar câteva apariţii meteorice la diferite evenimente de anvergură. Pasul în spate a fost o alegere personală, după naşterea fiului său, Angelo, însă de atunci mariajul său s-a destrămat, iar vedeta a trecut prin momente destul de grele: “Treceam prin viaţă ca raţa prin apă. Nu eram fericită. Niciunul dintre noi nu a greşit. Nu ne-am rănit unul pe altul. Am plecat pentru că am vrut să îmi găsesc fericirea, chiar dacă asta l-a făcut pe Angelo foarte nefericit. Dar dacă voi reuşi să găsesc acea fericire şi el mă va vedea cu adevărat fericită, poate mă voi ierta pentru asta”.

Suferinţa a ajutat-o să creeze din nou, dar şi să slăbească. Pentru că pe fondul tuturor problemelor a ajuns să sufere de o anxietate pe care a reuşit să o combată doar prin sport. Adele a ajuns să facă şi câte trei antrenamente pe zi pentru că mişcarea şi efortul o ajutau să ţină sub control anxietatea, după cum a mărturisit recent într-un interviu pentru celebra revistă Vogue.

"Nu a fost niciodată despre a pierde în greutate. A fost despre a deveni eu mai puternică și despre a nu mai petrece atât de mult timp pe telefon. Devenisem dependentă de el. Fac sport de două-trei ori pe zi: dimineața - exerciții cu greutăți, după care merg mult pe jos sau boxez. Seara fac cardio. Am avut și antrenori. Aveam nevoie să fiu dependentă de ceva ca să îmi adun gândurile", a mărturisit Adele.

În cât timp a slăbit, de fapt, Adele

Transformarea artistei nu a avut loc peste noapte, ci în decursul a doi ani, în care a învăţat că nu are nevoie decât de ambiţie şi efort, nu de diete drastice, care promit rezultate rapide, dar au efect doar pe termen scurt.

Adele a reuşit să se impună în showbiz în ciuda aspectului său fizic atipic şi graţie vocii sale sublime. Tocmai de aceea retragerea sa din prim plan a uimit pe toată lumea. Acum, însă, după ce a slăbit 45 de kilograme şi s-a mutat în SUA, este pregătită să revină în forţă. Pentru ea pandemia a fost floare la ureche şi spune că nu a resimţit în niciun fel nici restricţiile, nici perioadele de izolare. Efectul emoţional pentru ea a fost zero, pentru că toate greutăţile prin care treceau prietenii şi cunoscuţii săi în timpul pandemiei pentru ea deja erau chestiuni cu care se obişnuise din perioada divorţului de Simon Konecki:

"Toţi au avut de înfruntat mulţi demoni personali pentru că dintr-o dată s-au trezit cu foarte mult timp liber şi cu nimic care să le distragă atenţia. Au trebuit să se înfrunte pe ei înşişi în izolare, dar eu trecusem deja prin asta în anul precedent"

Artista a avut de înfruntat multe în ultimii ani şi recunoaşte că a devenit o mare băutoare de vin. A făcut, de asemenea, multă terapie, dar sportul a fost cel care a ajutat-o, cu siguranţă, cel mai mult. "Am petrecut mult timp eu cu mine. În special la sală. Am realizat că atunci când făceam sport, nu mai simţeam anxietatea. Nu am făcut sport ca să slăbesc. M-am gândint doar că dacă devin puternică fizic poate, într-o zi, voi deveni puternică şi emoţional, şi mental", povesteşte Adele, variantă confirmată şi de antrenorul său personal.

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies