Dieta cu care cântăreaţa Adele a slăbit 50 de kilograme 


Toată lumea a observat transformarea uimitoare prin care a trecut cântăreaţa Adele. Artista are acum o siluetă de invidiat. Totul a început în 2019, când artista a divorţat, iar atunci a dorit să facă p schimbare majoră în viaţa ei. 


Astfel că în octombrie 2020, Adele a şocat pe toată lumea după ce a apărut mai slabă cu 50 de kilograme. 

"Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ați văzut ultima dată", a glumit ea în timpul monologului de deschidere în cadrul unei emisiuni TV. 

"Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor COVID și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc mai puţin și am putut aduce doar jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o."

Deși Adele însăși ar fi declarat pentru British Vogue: "Nu am ținut nicio dietă", au circulat zvonuri (provenite din New York Post) că ar fi urmat dieta Sirtfood. 

"Dacă e să fie ceva, mănânc mai mult decât o făceam înainte, pentru că mă antrenez atât de mult", a adăugat ea.

Ce presupune dieta Sirtfood 

Dieta Sirtfood elimină alimentele procesate, zahărul, lactatele integrale și multe amidonuri, dar conține și alimente care, în general, se încadrează într-un stil de viață sănătos. Pentru a fi clar, Adele nu a atribuit niciodată pierderea ei în greutate dietei Sirtfood. Cu toate acestea, deoarece alimentele din planul de masă Sirtfood s-ar potrivi cu multe stiluri de viață sănătoase tipice, este posibil ca ea să fi urmat planurile de masă fără să le considere o "dietă".

Adele a declarat pentru Vogue că nu practică postul intermitent (o tendință de slăbire a momentului). 

Câștigătoarea premiului Grammy a declarat anterior: "Obișnuiam să beau zece cești [de ceai] pe zi, cu câte două cubuleţe de zahăr". De asemenea, ea a recunoscut că preferă "evident" ceaiul în locul cafelei în interviul acordat revistei British Vogue. În prezent, se poate spune că Adele își începe ziua cu o ceașcă de ceai, fără zahăr.

După ceaiul de dimineață, un mic dejun tipic Sirtfood ar putea consta în iaurt de soia cu fructe de pădure amestecate, nuci tocate și ciocolată neagră, potrivit The Food Network. Sau, ar putea opta în schimb pentru un suc verde rapid, dacă este în mișcare. 

Prânz 

"Adele a făcut sesiuni riguroase de ridicare de greutăți și de circuit-training în fiecare zi - de două ori pe zi dacă anxietatea ei este la cote înalte - timp de trei ani", potrivit interviului său din Vogue.

Nu încape îndoială că va trebui să se aprovizioneze cu câteva bunătăți nutritive pentru a se realimenta între sesiunile de gimnastică. Un prânz tipic aprobat de Sirtfood pentru Adele poate consta într-o salată de varză cu pătrunjel, țelină, mere și nuci, cu ulei de măsline și suc de lămâie. Hrișca este, de asemenea, foarte des consumată în lumea Sirtfood. Așadar, cântăreața ar putea opta pentru un tabouleh de hrișcă cu căpșuni, cu avocado, roșii, curmale și pătrunjel, acoperit cu un dressing cu ulei de măsline și lămâie.

Cina 

În ceea ce privește cina... poate că nu va fi aprobată de Sirtfood, dar, un lucru pe care îl știm cu siguranță este că Adele știe să gătească! "Am învățat să gătesc singură, poate când aveam vreo 18 ani", a declarat ea pentru British Vogue. Când mâncarea la pachet a devenit nesustenabil de scumpă, a apelat la ajutorul colegului britanic Jamie Oliver. "Am citit "30-Minute Meals" de bunul Jamie Oliver. Așa am învățat bazele gătitului."

De asemenea, a menționat că mâncarea preferată a fiului ei este clasica friptură britanică de duminică, pe care ea "se pricepe destul de bine să o facă".

Dacă nu este duminică, însă, poate opta pentru o masă aprobată de Sirtfood. Pieptul de pui la grătar sau la cuptor cu o salată de varză și ceapă, acoperită cu o salsa de roșii și chili, este o opțiune care ar putea să o mențină pe linia de plutire.

Într-un plan tipic Sirtfood, vinul roșu este permis deoarece se întâmplă să fie "bogat în activatori de sirtuine", potrivit UK Marie Claire. Cu toate acestea, este bine documentat faptul că lui Adele îi place rosé-ul.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies