Diagnostic crunt pentru ADDA, după multe investigații: „A fost nevoie să-mi paralizeze părți ale corpului”


ADDA este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, însă acum se vede nevoită să se retragă din viața publică o vreme, după un diagnostic dur primit din partea medicilor.


Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap ADDEI în ultima vreme. Diagnosticată și tratată pentru dermografism, o boală care îi lăsa urme adânci și pronunțate pe piele, la cea mai mică atingere, ea și-a schimbat radical stilul de viață în ultimul an și jumătate. Și totuși starea sa nu se ameliora. Din contră! Artista a continuat investigațiile și abia acum a aflat adevărul despre boala de care suferă. Bolile, mai exact: Borelioză și Bartonella.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella - transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușca animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile. La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public - emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea”, a anunțat ADDA pe contul ei de socializare.

Cântăreața nu renunță la lansarea noului său album, programată pentru data de 3 martie, când va împlini chiar 30 de ani: „Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single. I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii”.

ADDA este revoltată din cauză că a fost nevoie de un an și jumătate pentru a primi un diagnostic corect, însă a subliniat că nu își dorește ca povestea sa să se transforme într-un scandal cu medicii. „Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viațî!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui”, a punctat artista.

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies