Vica Blochina, după ce a slăbit 10 kilograme: A început să se lase pielea! Vreau să lucrez la fermitate


Vica Blochina se confruntă cu ceva probleme după operația la stomac. 


Vedeta a reușit să slăbească 10 kilograme în 4 luni, după ce a apelat la o intervenție de micșorare a stomacului.

Fosta balerină nu face sport și recunoaște că acum după ce a pierdut kilogramele nedorite se confruntă cu o problemă estetică. Blondina a mărturisit pe rețelele de socializare că pielea a început să-și piardă din fermitate, să se lase, și de aceea e nevoită să apeleze la tratamente de întreținere corporală.

„După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap… plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, le-a spus Vica Blochina fanilor din mediul online.

Vica Blochina a urmat mai multe diete, dar fără rezultat, iar într-un final a decis să apeleze la intervenția ce poartă numele de plicatură gastrică.

„Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: «Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești». Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

Ce e plicatura gastrică

Plicatura gastrică este o intervenție chirurgicală bariatrică modernă efectuată laparoscopic. Plicatura gastrică presupune suturarea unuia sau mai multor pliuri mari în stomac cu ajutorul firelor chirurgicale neresorbabile. În timpul procedurii, volumul stomacului este redus cu aproximativ 70%, ceea ce duce la restricția alimentelor consumate în timpul unei mese și la pierderea rapidă în greutate în perioada post-operatorie. Procedura este mai puțin complicată, spre deosebire de gastric sleeve și recuperarea este mai rapidă pentru că nu presupune agrafarea, tăierea sau îndepărtarea unei porțiuni din stomac.

Plicatura gastrică: avantaje și dezavantaje

Plicatura gastrică este o intervenție chirurgicală modernă realizată printr-o tehnică minim-invazivă;

Plicatura gastrică nu afectează absorbția de nutrienți și nu presupune efectuarea unui bypass a intestinului subțire; Procedura este reversibilă și poate fi transformată într-o procedură complexă precum gastric sleeve sau gastric bypass;

Adevărata provocare pentru pacienți începe în perioada postoperatorie când aceștia trebuie să adopte o dietă lichidă pentru primele două săptămâni; În aproximativ o lună de la intervenție pacienții pot consuma alimente diverse dar în cantități mici; Pierderea în greutate este graduală pe parcursul primului an și jumătate dar rezultatele pot fi spectaculoase.

Foto facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies