Valentina Pelinel: La vârsta mea nu se poate fără sport!


Valentina Pelinel este o împătimită a sportului, pe care îl face de 5 ori pe săptămână. La 42 de ani, fostul model are o siluetă de invidiat. 


Mamă de 3 copii, soția lui Cristi Borcea are 64 de kilograme și arată fenomenal. Blonda pune mare accent pe dieta echilibrată și pe mișcare zilnică.

„Cea mai mare grijă o am când deja am pus un kilogram-două, dar recunosc că sunt și pofticioasă, îmi place să mănânc! Sunt perioade și perioade. Uneori când mă comport ca la carte, uneori când mai scap, așa, dar e uman și e normal, că de asta facem mișcare. Sunt atentă la mâncare dar nu întotdeauna. Îmi fac și poftele dar încerc să mențin un echilibru.

Fac  sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend. Mi-am dat seama că la vârsta mea nu se poate fără sport, nu te simți bine, tine de sănătate. Nu aș putea să trăiesc fără sport”, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Vedeta se antrenează intens alături de instructoarea Luminița Nicolescu, care este tare mândră de prietena ei: "Valentina este foarte serioasă. Când stabilim ceva e bătut în cuie și ne-am potrivit. În sport nu merge cu jumătate de măsură, ori faci, ori nu faci deloc. Când suntem foarte stresate și obosite atunci facem o oră de yoga. Trebuie să te hrănești cu ce îți oferă natura, pământul, mineralele din sol ne sunt propice nouă, acum este toamnă, te duci în piață, ai fructe, legume proaspete.

Mănânci de toate, dar ponderat, nu mănânci niciodată ca să te umflii. Dulciurile nu sunt OK pentru organism, trebuie să mâncăm mâncare cât mai simplă cu putință. Pâinea nu este rea, este bună, dar nu în prostie. Este normal să poftești dar nu este normal să te umflii cu dulciuri, cu prăjituri, cu creme, nu e sănătos”.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018, pe când Milan avea deja doi ani. În 2019, frumoasa blondină le-a născut pe gemenele Indira și Rania.

Fiind o fire sportivă, Valentinei Pelinel a ales să-și încurajeze copiii să facă mișcare de mici: „Copiii fac sport de mici, după ce i-am născut i-am dus destul de devreme la înot și înoată și astăzi. Milan face și baschet și karate, cu doamna profesoară, și fotbal. Eu îi ajut și îi las să încerce ce le place. Și fetițele merg la înot de două ori pe săptămână”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...
Cum este afectată dantura de pierderea unui singur dinte. Reabilitarea orală se...
Soarele și dietele vegane distrug colagenul din piele, ”cărămida” de reconstrucție...
Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies