Trucul la care a apelat Cristina Bâtlan pentru o siluetă de vis: Dieta mea este verificată și funcționează!


Cristina Bâtlan a mărturisit care este secretul ei pentru o siluetă perfectă.


Într-un interviu recent, jurata de la Imperiul Leilor difuzat la PRO TV a vorbit deschis despre stilul ei de viață și despre modul în care se îngrijește pentru a-și menține sănătatea și frumusețea.

În afară de sport, pe care îl practică cu regularitate, îndrăgita vedetă a apelat și la dieta vegană. Cu toate acestea, femeie de afaceri a recunoscut că o perioadă a renunțat la regimul alimentar, însă acum a revenit, după ce s-a îngrășat 7 kilograme.  

Dieta vegană dă rezultate

„Sport, dietă, bineînțeles, dietă vegană. Am renunțat eu pentru câteva luni la dieta vegană și m-am îngrășat vreo 7 kilograme așa că renunț și revin la dieta mea care este verificată și funcționează. Am grijă de mine pentru că am un lifestyle foarte bun, simt cumva lipsa timpului pentru că sunt implicată în foarte multe proiecte. În același timp aceste proiecte mă hrănesc, îmi hrănesc eul interior astfel încât să pot să împărtășesc din ceea ce știu și să îi ajut pe oamenii din jurul meu astfel încât să ne fie tuturor mai bine”, a mărturisit Cristina Bâtlan pentru ciao.ro.

Jurata de la show-ul Imperiul Leilor recunoaște că are un ritual aparte în fiecare dimineața: adoră să-și savureze ceaiul chinezesc în liniște. 

"Mă trezesc foarte devreme dimineața, uneori chiar de la 5, când am proiecte. Dar asta pentru că îmi place să am o oră sau două numai pentru mine și să-mi beau ceaiul chinezesc. Momentul ceaiului este momentul meu cu mine, este introspecție și setarea intenției, este meditație. E un shot de ceai chinezesc pe care îl fac într-un ceainic mic, care pare de păpuși, dar pentru că îl infuzez de minim 5 ori, până la de 20 de ori, cât permit cele mai „bătrâne“ ceaiuri, e ca o esență. Mi-am adus ceaiuri din fermele și din plantațiile sălbatice din Taiwan și din China, unde am ajuns când am descoperit Vipassana, o tehnică de meditație care se face într-o izolare completă", a mai spus vedeta.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România și deține un brand românesc de încălțăminte și genți.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies