Transformare extraordinară! Giulia Nahmany a slăbit 35 de kilograme. Ce regim alimentar ține 


Giulia Nahmany s-a luptat ani întregi cu kilogramele în plus, însă acum a reușit să ajungă și să se mențină la greutatea ideală pentru ea. Vedeta în vârstă de 40 de ani a slăbit 35 de kilograme fără operație de micșorare a stomacului.


Fosta concurentă de la Ferma vedetelor, PRO TV, a avut probleme cu greutatea încă din adolescență. De-a lungul timpului însă blondina s-a ambiționat și a urmat mai multe regimuri alimentare.

Actrița a renunțat la carne de câțiva ani, la zahăr, lactate, gluten, chiar și cafea.

„Eu aș spune că este unul dintre cele mai importante lucruri să am grijă nu doar de trupul meu, cât și de sufletul meu. Este o relație foarte strânsă între tot ce înseamnă fizic, psihic și mental și când se spune ‘’ești ceea ce mănânci’’, într-adevăr așa este. Contează ceea ce mănânci și este benefică pentru organism  pentru a-i da combustibilul necesar. După aceea poți veni și cu alte ajutoare externe. Adică trebuie să știm ce creme să ne alegem, ce produse, ce tratamente să facem, să luăm vitamine și dacă nu se asimiliează, poți face și anumite tratamente intravenoase și tehnologia a avansat din ce în ce mai mult.

Pentru mine este extrem de important, pentru că dacă eu nu am grijă de mine și dacă nu sunt în armonie și echilibru, atunci nu pot să am grijă și de familia mea… Eu nu consum carne de peste 8 ani de zile. Bine, dacă luăm lista, e destul de mare. Fără carne, fătă gluten, fără lactate, fără zahăr, fără cafea. Asta ne ajută să fim puri și acest lucru se reflectă în exteriorul nostru".

În ceea ce privește trucurile de frumusețe, Giulia Nahmany spune că este foarte atentă la îngrijirea tenului: „Recunosc că eu nu mi-am făcut niciun tratament invaziv pe față, de genul botox sau injecții. Încerc să mă hidratez foarte mult, folosesc creme care sunt dermatocosmetice, pentru că am pielea foarte sensibilă. Folosesc creme care au SPF, pentru protecție solară și, vă dezvălui un secret, încerc să îmi țin nivelul de cortizon scăzut în organism pentru că nivelul stresului, când este potolit, atunci este mult mai bine”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce se întâmplă dacă excludem din dietă proteinele din carne, pește, ouă și...
Cum apare parodontoza. În prima etapă boala este reversibilă
Formula cardiologilor pentru ritmul cardiac. Ce puls trebuie să avem atunci când...
Vitamina pe care o putem lua prin expunerea la soare, dar și din alimente. Are un...
Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies