Tily Niculae, despre boala cu care se luptă:„Nu s-a găsit tratament”


Tily Niculae a dat detalii despre boala cu care se confruntă de ani de zile.


Simpatica actriță din serialul „La bloc” depune eforturi pentru a putea ține afecțiunea sub control și recunoaște că nu îi e tocmai ușor. Tily Niculae se confruntă cu psoriazisul de mulți ani, o afecțiune pentru care nu există încă un tratament specific.

De curând, vedeta a început un nou tratament prin care speră să împiedice evoluția bolii autoimune.

Vedeta face de trei ori pe an un set de injecții:„Am început să fac un tratament pe care l-am refuzat acum foarte mulți ani, pentru că mă împiedica să am o viitoare sarcină și mi-am dorit extrem de mult să fim patru în familie. Practic, acum boala este ținută sub control cu acest tratament. Sunt supusă regulat la niște analize anuale. Să sperăm că vor ieși bine, astfel încât să nu îl opresc. Dacă analizele ies prost, trebuie oprit. Sunt niște injecții care se fac la câteva luni, de trei ori pe an.

Deocamdată, văd că e ținută sub control și îmi doresc din tot sufletul meu să nu mai apară, pentru că e boală cronică, incurabilă, este una dintre afecțiunile pentru care nu s-a găsit tratament, gen am luat o pastilă de cap și mi-a trecut durerea.”, a mărturisit Tily Niculae pentru unica.ro.

Timp de 12 ani, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat familiei. Actrița din celebrul serial „La Bloc’ este căsătorită Dragoș Popescu din anul 2011, iar aceștia sunt părinții a doi copii, Sofia în vârstă de 12 ani și Radu, 4 ani.

La vârsta de 38 de ani, Tily Niculae este studentă la a doua facultate și a revenit recent pe scenă alături de fiica ei.

Ce este și cum recunoaștem psoriazisul

Psoriazisul este o boală autoimună, care se manifestă prin descuamări însoțite de mâncărime și pete roșii de dimensiuni diferite, la nivelul pielii.Psoriazisul este o boală cronică inflamatorie pentru care nu există încă un tratament definitiv și complet. 

60% dintre pacienții cu psoriazis suferă și de episoade depresive, atrag atenția medicii. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, psoriazisul este pe locul cinci în topul celor mai importante boli cronice netransmisibile, alături de diabet, cancer, boli cardiovasculare sau respiratorii.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies