Show-urile Digitale Doctor de Bine, iBani, Biz Power, Beauty Buzz și ePlan sunt în curs de acreditare ALBERT!


Mai multe producții digitale PRO TV sunt în plin proces de certificare a faptului că sunt prietenoase cu mediul. Încă de anul trecut, mai multe producții au obținut acreditarea ALBERT – o inițiativă a Asociației Academiei Britanice de Film și Arte Teatrale (BAFTA) care promovează sustenabilitatea mediului în audiovizual și film. În acest an, show-urile digitale Biz Power, Beauty Buzz și ePlan au început procedurile necesare pentru a obține acreditarea, în timp ce producțiile Doctor de Bine si iBani continuă să implementeze măsurile “verzi”, păstrându-și astfel certificarea ALBERT obținuță în anul 2022


Inițiativa ALBERT sprijină membrii săi din industrie în procesul de eliminare a impactului nociv asupra mediului creat de producțiile audiovizuale și de film. De asemenea, asociația susține dezvoltarea conținutului compatibil cu un climat sustenabil, iar PRO TV a început de ceva timp implementarea acestor principii.

Echipele de producție ale acestor show-uri digitale au luat deja măsuri care limitează acțiunile ce au urmări negative asupra mediului. Pe lângă folosirea bateriilor reîncărcabile pentru camere și sunet, a cănilor și sticlelor reutilizabile, aceștia au redus considerabil peturile și alte plastice, au introdus contractele semnate în format electronic, iar scenariile sunt printate pe hârtie reciclată.

vezi emisiunile doctor de bine

Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 21 aprilie 2024
De ce e sănătoasă prăjeala în untură. Sfatul medicului
Trigliceridele mărite. Ce înseamnă și cum putem reduce numărul acestora
Cauzele poftei de dulce. „Acest comportament arată experiențe traumatice extreme”
23 de ani, vârsta la care fertilitatea la femei atinge apogeul. Ce se întâmplă...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies