S-a lăsat de sală, dar are o dietă specială! Dan Bittman, la 61 de ani: La mine a dat rezultate!


Dan Bittman se menține în formă la cei 61 de ani. Solistul de la Holograf a mers regulat la sala de fitness, dar acum recunoaște că s-a lăsat.


Cântărețul urmează o dietă specială pentru a se menține în formă. Cu toate că această practică nu este recomandată de nutriționiști, artistul spune că la el dă rezultate.

Dan Bittman a recunoscut că sare peste micul dejun, iar prima masă o ia în jurul orei 14.00. Între orele 14 și 22, starul mănâncă orice și se simte foarte bine, ba chiar a slăbit câteva kilograme.

“De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o”, a declarat solistul trupei Holograf pentru Ciao.ro.

În ceea ce privește procedurile estetice, Bittman spune că nu a recurs încă la ele: “Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi. Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot".

Foto FAcebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Am plecat doar cu hainele de pe mine”. Drama trăită de zeci de mii de armeni...
Toate afecțiunile sunt strânse în patru categorii. Ce au în comun toate acestea
Cum apare alergia la ambrozie. Explicațiile medicilor
„Ce ai făcut la școală?” / „Ce notă au luat ceilalți?”. Ce impact au...
Explicația pentru care apar accidentele vasculare. Cum pot fi prevenite
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 24 septembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies