S-a lăsat de sală, dar are o dietă specială! Dan Bittman, la 61 de ani: La mine a dat rezultate!


Dan Bittman se menține în formă la cei 61 de ani. Solistul de la Holograf a mers regulat la sala de fitness, dar acum recunoaște că s-a lăsat.


Cântărețul urmează o dietă specială pentru a se menține în formă. Cu toate că această practică nu este recomandată de nutriționiști, artistul spune că la el dă rezultate.

Dan Bittman a recunoscut că sare peste micul dejun, iar prima masă o ia în jurul orei 14.00. Între orele 14 și 22, starul mănâncă orice și se simte foarte bine, ba chiar a slăbit câteva kilograme.

“De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai multe mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o”, a declarat solistul trupei Holograf pentru Ciao.ro.

În ceea ce privește procedurile estetice, Bittman spune că nu a recurs încă la ele: “Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi. Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa pe față. Și asta-i tot".

Foto FAcebook

vezi emisiunile doctor de bine

Ce înseamnă dacă ne e foame dimineața, pentru sănătatea organismului. Alimentele...
Cum pot fi depistate formațiunile suspecte din zona sânilor. Sfatul medicilor
Periajul dentar făcut acasă nu e suficient. Detartrajul previne cel mai eficient...
Zgomotele auzite într-o singură ureche pot indica probleme grave de sănătate....
De ce este important să ne construim sistemul imunitar în timp, în special în...
Motivul neașteptat pentru care nu trebuie să mâncăm carne și să nu luăm suplimente...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies