Ruby a ajuns la spital din cauza injecțiilor cu bronz folosite de culturiști: „Mi-a amorțit tot corpul”


Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cântăreața și-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine în care se afla pe patul de spital, conectată la perfuzii.


Vedeta a spus că a dorit un bronz mai intens , astfel că și-a injectat o substanță care ar fi ajutat-o în acest sens, dar cantitatea a fost una prea mare pentru greutatea pe care o are.

La scurt timp, Ruby s-a confruntat cu câteva reacții adverse, care au dus-o direct pe mâna medicilor. 

Artista și-a pus viața în pericol de dragul frumuseții

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby.

Ruby a explicat că a făcut mai multe investigaţii şi că acum totul e sub control.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. (…) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Ce sunt infecțiile cu bronz și care sunt reacțiile adverse ale injecțiilor cu melanotan

Melanotanul este un pigment sintentic care colorează pielea. Melanotanul, cunoscut și drept injecția cu bronz, este folosit adesea de culturiști înainte de concursurile de bodybuilding pentru a obține un bronz rapid și accentuat, fără expunere la soare.

Melanotanul este versiunea sintetică a hormonului natural ce secretă melanina în straturile pielii. Medicii avertizează ca injectarea periodică a melanotanului poate avea grave reacții adeverse: dureri de cap, greață, vărsături, scăderea în greutate, depresie, dependență.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Doctor de bine. Emisiunea integrală din 1 octombrie 2023
Cât de des este recomandat examenul cardiologic. Inclusiv pacienții sănătoși...
Alimentul premium care se vinde la un preț mic în magazine. Este o sursă bună...
„Poate să conțină urme de arahide". Ce înseamnă, de fapt, această expresie...
Crizele epileptice subtile. Ce sunt și cum se manifestă. „Sunt ca un scurtcircuit”
Fumatul afectează sistemul imunitar. La fiecare fum de țigară vasele de sânge...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies