Roxana Vancea a slăbit enorm: Vreau să mă îngraș și nu reușesc! Câte kilograme are acum? 


Roxana Vancea este transformată total la aproape doi ani de la nașterea fiului ei, iar fanii sunt extrem de îngrijorați.


Vedeta în vârstă de 32 de ani a slăbit foarte mult, iar acest lucru se poate observa din imaginile postate pe rețelele de socializare.

Roxana Vancea a ajuns piele și os

Bruneta a slăbit foarte mult, față de acum câțiva ani, ajungând să cântărească 45 de kilograme. Roxana Vancea încearcă să se îngrașe, dar nu reușește.

„În prezent am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 cm, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc. Atunci când eram „vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani” aveam 50 de kilograme dar nu făceam sport, doar ce făceam la facultate și cam atât.

În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos în următoarele șapte luni. În rest sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

În prezent, fosta prezentatoare tv se află în vacanță în Dubai cu soțul ei, Dragoș Paiu, și cu băiețelul lor, Zian. Tânăra mămică încearcă în permanență să gândească tot felul de activități interesante, pentru fiul ei în vârstă de numai 1 an și jumătate. De această dată, Roxana și-a dus băiețelul la Zoo în Emiratele Arabe Unite, după cum se poate vedea în imaginile postate pe rețelele de socializare. Ea încearcă să îi ofere cât mai multe vacanțe, aventuri și momente frumoase în familie. 

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

”Putem să nu mâncăm nimic 40 de zile”. Mihaela Bilic: ”Cu cât mâncăm mai...
Zgomotele auzite doar într-o singură ureche pot masca extrem de multe diagnostice....
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 14 aprilie 2024
Cât de importantă este activitatea fizică pentru organismul nostru. Toate celulele...
În cazul accidentărilor, ligamentele din genunchi se rup frecvent. Cum le putem...
„Obezitatea nu e doar ce vedem în exterior”. Când ajung kilogramele în plus...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies