Oana Roman vrea să scape de gușă: E singurul complex real pe care îl am!


De-a lungul timpului, Oana Roman a fost acuzată în repetate rânduri că și-a făcut numeroase intervenții chirurgicale.


Vedeta a suferit o transformare radicală după ce a reușit să slăbească destul de multe kilograme. Gurile rele spun că fiica lui Petre Roman și-ar fi tăiat stomacul, dar vedeta susține că a scăpat de kilogramele în plus prin fasting, ceaiuri și tratamente de modelare corporală.

Într-un interviu video, Oana Roman a vorbit despre ritualul ei de frumusețe, dar și despre operații estetice. Deși a avut ocazia să-și facă operații estetice, vedeta în vârstă de 48 de ani a declarat că nu a apelat momentan la așa ceva, pentru că are parte de gene bune din familie.

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu, la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, străbunica, așa au moștenit aceste gene de la o generație la alta. Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenul pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața.

Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură. Am învățat să am o rutină de creme, dar târziu, pe la 30 de ani. Mama mereu îmi spunea că trebuie să mă dau cu creme și să-mi pun măști, că trebuie să am grijă de tenul meu. Sunt haterițe care mă acuză că mă culc machiată. Mă trezesc mai devreme să mă machiez, pentru că știu că în ziua respectivă am ceva de filmat”.

Ce intervenție estetică vrea să își facă Oana Roman

Vedeta a explicat că vrea să scape de gușă, un complex pe care l-a avut de foarte mult timp.

Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit Oana Roman la Ego Life.

Foto FAcebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies