Oana Radu, cu abdomenul la vedere: Am așteptat 29 de ani să postez poza asta


Oana Radu s-a luptat cu kilogramele în plus o lungă perioadă de timp, însă vedeta a reușit să slăbească spectaculos. 


Artista a trecut prin schimbări radicale în ultima perioadă după ce a slăbit 100 kilograme. Recent, solista a suferit o operație de ordin estetic pentru a corecta anumite imperfecțiuni. Oana Radu și-a îndepărtat surplusul de grăsime de pe abdomen, rămas în urma fluctuațiilor mari de greutate, iar rezultatul este spectaculos.

Vedeta s-a lăudat cu abdomenul la care a visat de foarte mult timp. În tot aceast proces, cântăreața a fost sprijinită de soțul ei, Cătălin Dobrescu, antrenor de fitness.

„Prietenii și apropiații mei știu că am așteptat 29 de ani să postez poza asta.”, a scris Oana Radu, în dreptul imaginii în care apare cu abdomenul la vedere.

A slăbit considerabil

Oana Radu are acum 57 de kilograme și se declară mulțumită de silueta ei. La doar 19 ani, însă ea cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. 

''Vă mulțumesc pentru mesaje, încurajări și urări. Intervenția pe care am făcut-o a fost de ordin estetic, însă doar pentru a corecta urmele pe care slăbitul a peste 100 de kilograme (știți că am slăbit de două ori câte de kilograme) le-a lăsat asupra mea. Intervenția pe care am făcut-o este în zona abdomenului, dar nu este doar abdominoplastie, ci este una mai complexă. A fost o intervenție grea, dar mă simt absolut minunat și evident că am început o viață nouă! O să fac un reels despre operație, despre cum mă simt și evident despre recuperare. Uitându-mă în urmă nu știu de ce nu am făcut-o până acum, nu știu efectiv de ce mi-a fost atât de teamă.'', scria Oana Radu pe contul ei de Instagram despre ultima operație.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies