Monica Anghel, după ce a slăbit 40 de kilograme: Sunt și zile în care nu mănânc deloc


Monica Anghel se simte la a doua tinerețe, cu noua siluetă, după cum chiar ea afirmă.


Cântăreața a reușit să slăbească 40 de kilograme, iar acum face eforturi destul de mari pentru a se menține în formă. Artista se teme să nu acumuleze din nou kilograme în plus, așa că a descoperit un truc prin care se menține la greutatea ideală.

Vedeta în vârstă de 52 de ani recunoaște că face sacrificii pentru a avea o siluetă trasă prin inel.

Monica Anghel este adepta postului intermitent și susține că are perioade în care consumă doar apă. În prezent, solista are 59 de kilograme, aceeași greutate pe care o avea și la vârsta de 24 de ani. 

„Eu sunt la a doua tinerețe. Mă simt minunat. Sunt și foarte mulți oameni răutăcioși, frustrați, dar asta este problema lor, nu este problema mea. Sunt conștientă că există. Trebuie să fii nebun să crezi că te place toată lumea, trebuie să fii paranoic. Eu nu cred asta. Este, într-adevăr, foarte greu să te menții. Nu vreau să mai slăbesc, dar trebuie să mă mențin și să mă mențin trebuie să am un stil de viață sănătos. Trebuie să am grijă ce mănânc.

Eu îmi continui fastingul meu, care este foarte sănătos. Eu mă simt extraordinar de bine cu postul intermitent și atunci de ce să renunț. În intervalul a șase ore am două sau trei mese, dar sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez cu apă simplă și apă cu lămâie și mă simt foarte bine. Nu îți imagina că zilele astea sunt foarte multe, a spus Monica Anghel, la Antena Stars.

Transformarea Monicăi Anghel a impresionat pe toată lumea, însă gurile rele spun că vedeta și-a micșorat stomacul. Cântăreața a negat tot timpul că și-ar fi făcut vreo intervenție de acest gen. Artista a mărturisit că a apelat la experți în nutriție și sănătate, cu ajutorul cărora a urmat un regim alimentar monitorizat pentru a slăbi 40 de kilograme. Pe lângă alimentație sănătoasă și postul intermitent, Monica Anghel face și mult sport.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies