Medicamentul pe care îl caută toate femeile din întreaga lume ca să aibă formele lui Kim Kardashian. Avertismentul medicilor 


Tinerele din România, dar și din întreaga lume au început să caute un medicament pe care l-ar fi folosit celebra Kim Kardashian pentru a avea sâni și fese mai mari. 


Medicamentul se numește Periactin și care costă în jur de 50 de lei în farmacii. Multe dintre tinerele care l-au folosit deja spun că după ce iau acest medicament mănâncă mai mult. 

De asemenea, mai multe tinere au mărturisit pe rețelele de socializare că după administrarea acestui medicament sânii și fesele lor au crescut în doar câteva săptămâni. 

Potrivit specialiștilor, acest medicament are ca ingredienti activ ciproheptadina, care nu este un supliment alimentar, ci un medicament pentru persoanele cu alergii. Tocmai din acest motiv, Societatea Franceză de Farmacologie Terapeutică a atras atenția că acest medicament nu ar trebui să se vândă la scară largă, ci doar în baza unei rețete prescrise de medic. 

Ciproheptadina este un medicament vechi, apărut în farmaciile din Franșa încă din 1960. Acesta era folosit „pentru stimularea apetitului la pacienţii cu apetit redus însoţit de scădere în greutate”, a explicat medicul Laurent Chouchana. 

Medicii atrag însă atenția că acest medicament poate avea efecte negative asupra sănătății. 

Doctorul Chouchana a fost cel care a observat acest fenomen în rândul tinerelor.

„Am descoperit persoane care dădeau reţete medicale incredibile unor tinere cu scopul de a arăta precum Kim Kardashian. Se aflau la limita practicării medicinei”, a declarat medicul. 

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies