Luminița Anghel slăbește mergând pe jos zilnic 10 km. Artista a dezvăluit ce greutate are


Luminița Anghel, în vârstă de 53 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a învins lupta cu kilogramele în plus, iar acum atrage toate privirile. Interpreta a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea dorită.


În urmă cu aproape doi ani, vedeta și-a schimbat radical stilul de viață. A devenit dependentă de sport și a adoptat metoda intermittent fasting. În prezent, Luminița Anghel cântărește 53 kg și are o siluetă de invidiat.

„Am slăbit 10 kg din momentul în care am început. Anul trecut în luna mai aveam 63 kg, iar acum am 53 kg. Este stilul meu de viață să fac mișcare”.

Sport +post intermitent

Fac sport outdoor, sport stradal, se cheamă mers sportiv, un fel de maraton, dar mai simplu, pentru necunoscători. Mers rapid cu alergare pe întoarcerile pe străzi – 10 km pe zi. Am niște fete care m-au atras în această nebunie, suntem o gașcă de gagici care facem acest sport. Ele împlinesc 2 ani în octombrie, eu fac un an și 6 luni acum. Țin celebrul fasting, adică mâncat după 18 ore micul dejun, 4 ore distanță între micul dejun și prânz minim și ultima masă la 5 după amiază. Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood pentru rolurile lor, a fost probată, este de succes și recunosc că și pe mine a funcționat fantastic”, a declarat, pentru Unica.ro, Luminița Anghel.

În urmă cu 3 ani, vedeta a ajuns la medic din cauza unei probleme de sănătate. „Am avut o tromboză pe piciorul drept, în 2019, și doctorul mi-a recomandat minimum 4 km pe zi. Am început prin bandă, pentru că am bandă de alergat acasă și îngerașul păzitor mi le-a trimis pe aceste fete, care m-au atras în acest sport stradal. La început am avut foarte multe probleme, pentru că până mi-am găsit încălțămintea potrivită a fost foarte complicat. Am avut vreo 8 sau 9 perechi de încălțări. Într-un final am găsit-o pe cea potrivită printr-o recomandare a unui atlet de performanță, pentru că nu reușeam. Eram plină tot timpul de bășici, de vânătăi, de bătături, de răni la picioare. Am tras foarte tare, am ajuns și la un control, un RMN pe gamba dreaptă pentru că aveam dureri foarte mari”

Luminița Anghel recunoaște că acum a devenit dependentă de sport: „Am fost atrasă în această cursă la început cu voia mea, pe parcurs a devenit un fel de hobby, dependență și doctorul meu flemolog care îmi mai verifica piciorul din când în când îmi spunea: o să vezi că la un moment dat nu o să te mai poți lăsa. Zilnic fac sport, mai puțin în weekendurile în care lucrez, sunt plecată din oraș și am concerte. Atunci mănânc mai atent, țin fastting-ul, orele, dar scot din meniu lucrurile care ar putea să îngrașe”.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies