Luana Ibacka, senzațională la 55 de ani. Vezi cum arăta în urmă cu 20 de ani! Care e secretul?


La cei 55 de ani, fosta soție a lui Cabral arată spectaculos și toată lumea o admiră. Luana Ibacka a postat pe Facebook două fotografii cu ea, realizate la distanță de 20 de ani, în care se vede clar că este neschimbată, având aceeași siluetă de invidiat.


Vedeta este adepta unui stil de viață sănătos și face mult sport pentru a se menține în formă.

Trup de fotomodel

„Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit, de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii on line pe teme de - kg. Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea ă slăbesc, aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care n-a fost gras, distrus, și și-a dat cu reveneală când să dea colțul. Valabil și pentru psiho, terapeuți și tot felul, care,tot loviți în iubire, sentimente sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business.

Care este secretul

Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună, fiind autodidactă și folosind corect profesiile mele de jurnalist și life trainer. Iete că reușesc să trăiesc bine merci, fără să fi scris cărți, programe on line și să-mi vând sufletul pentru popularitate. Cred că azi trăiești bine dacă ești cumpătat, educat, conectat în mod real (nu virtual) la oameni și experiențe de bună și foarte bună calitate. Și, desigur, la Dumnezeu.

Ce recomandă

Post ușor, suplimentați cu vitamine și minerale, înotați , dansați, meditați, rugați-vă, zâmbiți, practicați exercițiu fizic. Modelul suprem e unul singur. De neconfundat și de neratat“, a scris ea într-un mesaj postat pe Facebook.

Cum să scapi de grăsimea abdominală

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Cabral a dezvăluit rețeta pentru amestecul care o ajută să scape de grăsimea abdominală.

„Rețetă pentru topit burta. Ingrediente: 125 grame de hrean ras trei lămâi fără coajă și sâmburi trei linguri de miere Amestecați hreanul cu lămâia și puneți-le în blender să se mărunțească foarte bine. La sfârșit, adăugați mierea și mai amestecați puțin. Ha ha! Se consumă între exercițiile pentru abdomen”, a scris Luana Ibacka pe rețelele de socializare.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 25 februarie 2024

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies