Leonard Miron, transformare spectaculoasă! Fostul prezentator TV a slăbit 34 de kilograme - FOTO


Leonard Miron a suferit o transformare incredibilă! Fostul prezentator TV în 54 de ani a slăbit mult în ultimele luni și și-a schimbat look-ul.


Într-o emisiune tv, Leonard Miron vorbit despre modul cum a reușit să slăbească. Mult timp s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, iar în perioada pandemiei chiar a avut probleme serioase de sănătate.

Cum a reușit Leonard Miron să slăbească

Fostul prezentator tv a decis să apeleze la operația de micșorare a stomacului, la o clinică din Turcia. Astfel, în doar câteva luni a pierdut 34 de kilograme, iar acum se simte excelent.

„Eu sunt un tip foarte asumat(...) În martie ajunsesem la 110 kilograme, ceea ce la vârsta și înălțimea mea… Eu am 1.75 metri. Am zis că trebuie să facă ceva. Am avut și preinfarcturi în timpul pandemiei. A fost o chestie și de vanitate, evident. Când te duci să îți iei haine și vezi că nici măcar XXXL nu te mai încap… Mi-a zis Miguel: «Fă ceva, pentru că nu mai ai cu ce să te îmbraci»(...)

Pe 17 mai, atunci când m-au cântărit înainte de operație aveam 111 kg, iar acum 77 de kilograme. Nu e greu să te menții, dacă respecți niște reguli. Stomacul este un mușchi, iar în momentul în care îl forțezi el se va întinde iar. Eu, de exemplu, nu am mai mâncat până acum paste și orez”, a explicat Leonard Miron.

Acesta a mai dezvăluit că atunci când mergea în vacanță cu iubitul său, luau două camere de hotel, pentru că el sforăia foarte tare, iar Miguel nu se putea odihni. „Acum avem loc în pat. Sunt puțin supărat pe Miguel, pentru că a spus că nu vrea să ajungem pe plajă și să arătăm ca Lady Diana și Sarah Ferguson. El e foarte disciplinat, pentru că face sport și mănâncă mai puțin”, a precizat Leonard Miron.

Cu ce se ocupă Leonard Miron acum

Leonard Miron a dispărut din lumina reflectoarelor după ani la rând în care a fost prezent pe micile ecrane și a reușit să se „reprofileze”. Dacă în timpul pandemiei a ales să se angajeze într-o instituție guvernamentală britanică, acum Leonard Miron lucrează în industria croazierelor.

Deși absolvent de Medicină și Jurnalism, Leonard Miron a făcut și Facultatea de Leadership și Management din cadrul „The Open University'. Iar pasiunea pentru management a legat-o perfect de cea pentru cruising și fiind vorbitor fluent de limba engleză, franceză, germană și spaniolă, s-a angajat fără probleme pe un vas de croazieră, potrivit Viva. 

Astfel, acesta urmează să fie primul director de croazieră care va promova și le va prezenta americanilor Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies