Lavinia Pîrva, la 40 de ani: Nu accept ideea "grasă și frumoasă"!


La aproape 40 de ani, Lavinia Pîrva pare în cea mai bună formă din viața ei. Soția lui Ștefan Bănică se mândrește cu o siluetă de model.


Vedeta recunoaște că nu ține o dietă anume, însă apelează la diverse proceduri estetice pentru a-și menține look-ul tânăr.

 

Secretul siluetei Laviniei Pîrva 

"Încerc să mă mențin în formă, însă recunosc că nu îmi este ușor. Am mereu în minte că sănătatea ține de cum o întrețin prin alimentație, sport și energie pozitivă. Iar atunci când scap controlul, nu accept ideea „grasă și frumoasă, accept doar perioada care poate este mai nefastă, iar aici mă refer la oboseală, stres etc. Astăzi nu țin o dietă, încerc doar să păstrez un echilibru culinar", a declarat Lavinia Pîrva, potrivit viva.ro. 

În urmă cu cinci ani, Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată, când l-a adus pe lume pe Alexandru. După sarcină, bruneta a reușit să slăbească 30 de kilograme și de atunci se menține în formă.

Cântăreața încearcă să aibă un stil de viață echilibrat și să facă mișcare regulat.

Lavinia Pârva și operațiile estetice

"Eu nu mă dau peste cap cu ritualuri de frumusețe, încerc să-mi mențin echilibrul în toate. Cum spuneam, încerc să mă hrănesc corespunzător, să fac sport, îmi îngrijesc tenul, mai ales că acum ne ajută și tehnologia în zona de beauty prin lucruri cu rezultate extraordinare noninvazive și, cel mai important lucru, investesc mult în evoluția mea personală. Îmi place să am grijă de mine și mi-am corectat anumite lucruri, dar noninvaziv. Momentan nu simt nevoia să recurg la operații estetice", a mai spus vedeta.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de 11 ani.

Foto Instagram

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies