La ce truc apelează Doinița Oancea pentru a slăbi rapid: ”Recurg la 3 mese pe zi, fiecare cu …”


Doiniţa Oancea recunoaşte că mănâncă când apucă, iar asta pentru ca se împarte între filmări şi afacerea sa. Cu toate astea, vedeta are grijă să nu acumuleze prea multe kilograme în plus, dar nici să nu îşi piardă formele. 


Actrița a dezvăluit trucul la care apelează atunci când se îngrașă. Alegerile alimentare nesănătoase pe care le face câteodată lasă urme pe corpul ei. Actrița în vârstă de 39 de ani a găsit însă și o soluție pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus! 

„Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost”

„Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele, în salată sau pe grătar”, a declarat faimoasa actriță pentru EGO.

Cum reușește Doinița Oancea să aibă grijă de tenul său

„Am un ten curat. Merg foarte rar la cosmetică, în sensul în care să îmi fac tratamente la față. Nu mă machiez în exces, fiind vară, acum umblu fără fond de ten, mai ales pentru că m-am bronzat. Am doar anticearcăn pe față, puțină pudră pe toată fața și un blush. Par machiată, dar nu îmi acopăr tenul, îl las să respire. Mai folosesc rimel și cam asta ar fi, pe lângă un luciu de buze.”, a mai spus Doinița Oancea.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Doctor de bine. Emisiunea integrală din 1 octombrie 2023
Cât de des este recomandat examenul cardiologic. Inclusiv pacienții sănătoși...
Alimentul premium care se vinde la un preț mic în magazine. Este o sursă bună...
„Poate să conțină urme de arahide". Ce înseamnă, de fapt, această expresie...
Crizele epileptice subtile. Ce sunt și cum se manifestă. „Sunt ca un scurtcircuit”
Fumatul afectează sistemul imunitar. La fiecare fum de țigară vasele de sânge...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies