La 75 de ani, Elena Merișoreanu și-a făcut o nouă intervenție estetică: Suferă baba la frumusețe


Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a apelat la medicul estetician. Vedeta a mărturisit că și-a făcut un lifting facial cu fire resorbabile, o intervenție nechirurgicală și nedureroasă.


Cântăreața în vârstă de 75 de ani se declară mulțumită de rezultat. Artista a dezvăluit că de-a lungul timpului a apelat de mai multe ori la injecțiile cu botox.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Ritualul său de frumusețe: o cremă românească

Elena Merișoreanu consideră că atunci când ești persoană publică e important să ai grijă de tine, pentru că publicul să te vadă în cea mai bună formă.

"Eu de când mă știu, de când am venit în București, la 16 ani, mă dau cu cremă românească pe față. Orice altă cremă aș pune sunt alergică, mi se fac bube. De crema asta românească nu m-am dezlipit de atâția ani, toți îmi zic că am un ten foarte frumos. În general foarte multe colege de-ale mele și-au făcut operații, nu așa, dar nu vor să spună."

 Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este periculos consumul excesiv de antibiotice. Medic: „Mulți pacienți vin...
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 10 decembrie 2023
Cele două reguli esențiale ale glucozei pentru o viață sănătoasă. Cum să ne...
De nu este bine să bem apă, suc sau alcool în timpul mesei. Explicațiile medicilor
Stresul de la școală și presiunea socială afectează sistemul osos al copilului....
Controlul senzației de foame. Tratamentul pentru lupta cu kilogramele în plus

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies