La 57 de ani, Adrian Enache se menține în formă cu mici de struț: Caut să mănânc lucruri fine


Adrian Enache are o dietă specială. La 57 de ani, cântărețul se menține într-o formă de zile mari, iar sportul și alimentația sănătoasă sunt doar câteva dintre secretele lui. 


Deoarece a crescut în Delta Dunării, cântărețul e obișnuit să mănânce mult curcan, pește și legume. Iar, mai nou, a descoperit micii din carne de struț, sunt ușori și nu conțin colesterol.

Adrian Enache preferă să mănânce puțin, dar bun.

„În general îmi place să mănânc gătit, la cuptor, nu prăjeli. Îmi plac foarte mult cartofii la pungă, pentru că se frăgezesc așa bine și sunt ca și fierți, carnea de curcan o mănânc, pentru că este sănătoasă, mai prind câte o cărniță de struț, că este fără colesterol. Am descoperit, de curând, micii de struț, care sunt excepționali. Dacă mănânci doi mici de struț, nu mai ai nicio problemă, nu îți vin nici pe gât înapoi sunt foarte bine făcuți, iar carnea, așa cum am spus, nu are deloc colesterol.

Caut să mănânc lucruri fine și puțin. Puțin și bun, acesta este termenul cel mai potrivit pentru mine. Nu știu dacă mănânc o dau sau de două ori pe an o tochitură sau ceva la ceaun, un purceluș. Eu tot mă gândesc că trebuie să urc pe scenă sau să joc fotbal și niciodată nu pot să mănânc. Dacă mănânc înainte să cânt și trebuie vreo patru, cinci ore ca mâncarea să se digere, nu e ok, sare bucata de carne pe scenă. Și la fotbal este la fel.

Chiar aseară am avut un antrenament și ne-am dus la o terasă toți băieții să bem o bere. După efort, nu poți niciodată să bei sau să mănânci ceva. Dacă nu trec cam trei ore, nu ai cum. Se rugau de mine ospătarii să comand ceva, dar nu îmi făcea nimic cu ochiul, pentru că nu îmi era foame”, a declarat Adrian Enache potrivit spectacola.ro.

Artistul ține foarte mult la aspectul să fizic de aceea apelează mereu la mici trucuri pentru a arăta mai tânăr. Pentru a acoperi părul grizonat, Adrian Enache apelează la nuanțator pentru podoaba capilară.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies