La 55 de ani, Bianca Brad a devenit instructor de pilates: Am reușit să slăbesc prin sport și grijă la alimentație


După ce a renunțat la podium, Bianca Brad s-a retras din lumina reflectoarelor. În 1990 câștiga titlul de Miss România, iar acum s-a reprofilat și a devenit instructor de pilates.


Fostul fotomodel în vârstă de 55 de ani mărturisește că face ce îi place, iar noua pasiune o ajută fizic și mental. Cu o siluetă de invidiat, vedeta recunoaște că a reușit să slăbească prin sport și mare grijă la alimentație.

Aparent pilates-ul pare simplu

„N-am fost tot timpul chiar atât de slabă. După sarcini am rămas cu niște kilograme în plus și am fost foarte tristă, dezamăgită de mine și foarte supărată pe mine că nu reușeam să slăbesc. Bine nu eram foarte grasă, dar eram așa mai rubensiană cum se spune. Am reușit să slăbesc prin alimentație, grijă la alimentație și sport. Am devenit și instructor certificat de pilates, pe care îl fac cu pasiune. Combinația asta și gândurile pozitive, optimismul ajută și asta foarte mult.

Aparent pilates-ul pare simplu, că ridici piciorul foarte lent, dar de fapt, dacă-l faci corect, exercițiul poate fi intens. Din punctul meu de vedere, nu pentru că îl fac eu, este cea bună metodă de sport, de mișcare, pentru că este vorba despre atitudine, despre postură, tonifiere într-un mod profund, dar delicat, fără să te zdruncini, fără să țopăi, fără să ridici greutăți. 

Poți efectiv să-ți remodelezi corpul. De fapt, pilates este o formă de mișcare medicală. A fost creată de un bărbat și întâi au făcut bărbații. Au fost soldați care s-au ridicat de pe patul de spital, fiind răniți de război, după care a fost adaptat și este dedicat și femeilor și bărbaților de la vârstă mică, la vârstă mare pentru că este foarte blând, desigur depinde și de exerciții, poti fi și mai intense. Trebuie neapărat să facem sport”, a declarat Bianca Brad pentru ego.ro.

În urmă cu șase ani, fosta Miss România a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 21 aprilie 2024
De ce e sănătoasă prăjeala în untură. Sfatul medicului
Trigliceridele mărite. Ce înseamnă și cum putem reduce numărul acestora
Cauzele poftei de dulce. „Acest comportament arată experiențe traumatice extreme”
23 de ani, vârsta la care fertilitatea la femei atinge apogeul. Ce se întâmplă...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies