Kate Middleton ar fi fost supusă unei histerectomii pentru a-și salva viața.Noi detalii despre prințesa de Wales


Starea de sănătate a prințesei Kate Middleton a îngrijorat pe toată lumea după ce oficialii de la Casa Regală Britanică au anunțat ca soția prințului William a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. 


Prințesa se simte bine după operație, însă este în continuare internată. Va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Ea va putea să își reia activitatea abia după Paște. 

Kate Middleton ar fi suferit o operație de extirpare a ovarelor 

Kate Middleton ar fi fost supusă unei operații salvatoare, de extirpare a ovarelor, după cum au declarat unele surse pentru presa spaniolă, notează panoramaweb.com. Palatul Kensington a anunțat săptămâna aceasta că prințesa de Wales a fost spitalizată pentru o intervenție chirurgicală la abdomen, dar nu a dat detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă, care ar putea fi mult mai grave decât se crede.

Presa spaniolă continuă să cerceteze detaliile recentei spitalizări a lui Kate Middleton. Pilar Vidal a afirmat în emisiunea "Espejo Público" că Prințesa de Wales a trebuit să fie supusă unei histerectomii.

De ce a trebuit să i se extirpe uterul prințesei de Wales?

Se pare că această procedură medicală este folosită pentru a îndepărta uterul și, în unele cazuri, trompele uterine. De obicei, se face pentru o varietate de diagnostice, de la sângerări dureroase, displazie cervicală, endometrioză, cancer sau prevenirea cancerului.

Nu se știe de ce soția lui William a trebuit să treacă prin acest proces dureros, dar există speculații că ar fi fost pentru propria bunăstare sau pentru a-și salva viața.

Familia regală păstrează tăcerea în legătură cu zvonurile privind starea de sănătate a soției lui William.

Pentru moment, familia regală și presa britanică stau departe de zvonuri. Acest lucru a stârnit suspiciunile restului ziarelor europene, care insistă că Kate Middleton este mult mai grav bolnavă decât a fost anunțat oficial.

Potrivit Palatului Kensington, prințesa de Wales ar urma să fie externată din spital până la 31 ianuarie pentru a-și continua recuperarea acasă. Se speculează că Kate își va lua în jur de trei luni de concediu, astfel că nu va fi văzută în următoarele săptămâni. 

Dacă acesta este adevăratul motiv al spitalizării sale, Prințesa de Wales nu va mai putea avea copii. Mai mulți utilizatori au subliniat chiar pe rețele că intervenția s-ar fi putut datora unei sarcini pe care a pierdut-o brusc, întrucât au amintit că Middleton a avut probleme serioase în timpul celor 9 luni de sarcină cu cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis.

foto: shutterstock.com 

vezi emisiunile doctor de bine

Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...
Trei clase de medicamente pot ajuta în procesul de slăbire. Sunt prescrise de medicul...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies