Julia Chelaru, după 3 luni la sala de fitness: Am slăbit vreo 7 kilograme, m-am tonifiat 


Julia Chelaru se laudă cu rezultatele pe care le are la sala de fitness. 


Fosta componentă de la trupa Exotic s-a pus serios pe slăbit. De trei luni de zile, artista în vârstă de 45 de ani face regulat mișcare alături de un antrenor, are grijă la alimentație și a adoptat un stil de viața sănătos, iar rezultatele s-au văzut rapid.

De când merge la sala de fitness, cântăreața a slăbit 7 kilograme datorită efortului susținut. 

Eu nu mă cântăresc, la mine cântarul e oglinda, mă uit...îmi place, merg înainte. Sportul l-am început de trei luni și merg când am timp, în cursul săptămânii. Am slăbit vreo 6/ 7 kilograme, m-am tonifiat și acum se așează hainele altfel. Eu nu am vreun scop în sine să ajung vreo slăbănoagă, nu acesta este visul meu. Mie îmi place așa cum sunt...mai cu forme. La haine acum port M iar la sacou îmi iau L pentru că nu vreau eu să fie foarte strâns pe mine”, a declarat Julia Chelaru pentru click.ro.

De-a lungul timpului vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus. A urmat numeroase diete încă din adolescență, dar greutatea a tot oscilat. Solista e hotărâtă ca până la vară să aibă un corp tonifiat și armonios, cu toate că se declară o gurmandă.

„Ca dietă acasă încerc să mănânc cât mai sănătos. Când merg la spectacole este puțin mai greuț pentru că nu poți să mănânci tot timpul sănătos. Noi mergem la petreceri private și acolo sunt tot felul de delicatesuri...de la aperitive care sunt foarte complexe și nu țin de dietă până la sărmăluțe cu mămăligă și alte nebunii. Eu nu sunt genul de persoană care să mă abțin...pentru că o viață avem”, a mai declarat aceasta.  

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies