Jojo se menține în formă cu un truc de slăbit de la nutriționist: După 40 de ani, metabolismul se schimbă mult!


Ca mai toate vedetele, Jojo este extrem de atentă atunci când vine vorba de forma fizică.


Cătălina Grama care joacă în serialul “Clanul”, de la Pro TV, unde o interpretează pe Magda, soția lui Bebe Măcelaru, trebuie să arate impecabil și de aceea depune eforturi pentru a avea o siluetă de invidiat.

Actrița a mărturisit că la recomandarea unui nutriționist, care face parte din familie și în care are deplină încredere, ține post intermitent. Astfel, prima masă a zilei este la prânz, în jur de ora 14.00.

Jojo a adoptat în ultima vreme metoda intermittent fasting și este foarte mulțumită de rezultat. Vedeta se simte mai energică, cu o memorie mult mai ageră și o piele strălucitoare.

“Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani”

“Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici”, a declarat Jojo pentru unica.ro.

Jojo nu a făcut niciodată excese culinare, însă consideră că este nevoie de mici schimbări în ceea ce privește alimentația.

“Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm.

Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic”.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Elementul din lapte care împiedică îmbolnăvirea. Este cunoscut de toți specialiștii...
Cum ne ajută inteligența artificială dacă suferim de intervenții complexe din...
Cum să nu ajungem la transplant hepatic. Explicația medicului specialist, în emisiunea...
Când trebuie investigate valvele inimii și care este boala care le afectează. Explicații...
Mezelurile sunt o „super-carne”. Care sunt cele sănătoase și cum trebuie mâncate...
Sistemul venos și tiroida se măresc în timpul sarcinii și există posibilitatea...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies