Ioana Tufaru s-a îngrășat și vrea operația cu numărul 3: „O dată mi-am tăiat stomacul, altă dată mi-am pus un inel gastric”


Ioana Tufaru, în vârstă de 46 de ani, este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Aceasta a rămas orfană și a trecut prin momente grele de-a lungul anilor.


Dacă în trecut, Ioana Tufaru apărea deseori la emisiuni, de câțiva ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor. Recent Ioana Tufaru, fiica actriței Anda Călugăreanu, a acordat un interviu pentru wownews în care a vorbit despre viața sa plină de suferințe. 

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a recunoscut că, în ciuda celor două operații făcute la stomac, s-a îngrășat iar. Ea duce o luptă grea cu kilogramele în plus.

„M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul. Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții. Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă', a declarat Ioana Tufaru.

La 46 de ani, Ioana Tufaru intenționează să se opereze pentru a treia oară la stomac pentru a scăpa de surplusul de grăsime: "Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă.Mi-am făcut două intervenții la stomac. O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce', a declarat Ioana Tufaru.

Captură video Youtube

vezi emisiunile doctor de bine

De ce avem nevoie de antiinflamatoare într-o banală răceală. Explicațiile medicilor
Motivele pentru care nu ar trebui să combinăm paracetamolul și ibuprofenul. Explicațiile...
Mămăliga, alternativa la paste, pâine sau orez. Beneficiile acestui aliment
Vitamina D, un hormon vital produs de sistemul imunitar în timpul infecțiilor
Alimentele favorite pot deveni aliate sau dușmani: cartofii fierți și prăjiți,...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 3 decembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies