Ioana, soția lui Ilie Năstase: Nu am celulită deloc, sunt norocoasă! Care e secretul


Soția lui Ilie Năstase face sacrificii ca să aibă o siluetă perfectă. La 48 de ani, Ioana Simion are un ritual de îngrijire de la care nu se abate.


Vedeta ține diete draconice și merge la masaj destul de des. Bruneta spune că sportul nu e pe placul ei. La 1,70 metri înălțime, soția legendarului jucător de tenis Ilie Năstase are o siluetă trasă prin inel.

”Nu am celulită deloc, sunt norocoasă”

Trupul tonifiat și fără celulită se datorează tratamentelor corporale și masajelor: „Pentru a fi mulțumită de mine, de felul cum arăt, fac foarte multe masaje plus că folosesc și tot felul de creme de hidratare. Merg de trei ori la masaj pe săptămână de vreo 20/25 de ani. Asta este regulă, nu fac excepție de la acest lucru. Nu am celulită deloc, sunt norocoasă. Ca tratamente naturiste pot să zic că îmi fac un peeling pe față cu cafea și miere de albine. În rest cam nimic”, a declarat Ioana Năstase.

„Pentru păr nu folosesc nimic special, așa este părul meu. Eu nu îmi piaptăn părul decât atunci când mă spăl pe cap și asta se întâmplă la trei zile. De asemenea, mă spăl cu un șampon turcesc de ani de zile care îmi priește, iar după șamponare îl limpezesc cu apă rece”, a mai spus ea.

Ioana Năstase este cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în 2018, şi de atunci formează un cuplu.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Progres în tratamentul oncologic. Cum îmbunătățesc tehnologia și intervențiile...
Când e nevoie de fațete dentare. Reabilitarea orală se poate face în 24 de ore
Obezitatea este o boală care se tratează. Gestul banal, la îndemână oricui, care...
Vaccinarea anti-HPV este la fel de importantă la băieți, ca și la fete. Bărbații...
De ce este important să avem o mușcătură corectă. Medic: ”Corectura poate fi...
Legătura dintre fericire și efortul fizic. Cât de des trebuie să facem sport pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies