Ioana, soția lui Ilie Năstase: Nu am celulită deloc, sunt norocoasă! Care e secretul


Soția lui Ilie Năstase face sacrificii ca să aibă o siluetă perfectă. La 48 de ani, Ioana Simion are un ritual de îngrijire de la care nu se abate.


Vedeta ține diete draconice și merge la masaj destul de des. Bruneta spune că sportul nu e pe placul ei. La 1,70 metri înălțime, soția legendarului jucător de tenis Ilie Năstase are o siluetă trasă prin inel.

”Nu am celulită deloc, sunt norocoasă”

Trupul tonifiat și fără celulită se datorează tratamentelor corporale și masajelor: „Pentru a fi mulțumită de mine, de felul cum arăt, fac foarte multe masaje plus că folosesc și tot felul de creme de hidratare. Merg de trei ori la masaj pe săptămână de vreo 20/25 de ani. Asta este regulă, nu fac excepție de la acest lucru. Nu am celulită deloc, sunt norocoasă. Ca tratamente naturiste pot să zic că îmi fac un peeling pe față cu cafea și miere de albine. În rest cam nimic”, a declarat Ioana Năstase.

„Pentru păr nu folosesc nimic special, așa este părul meu. Eu nu îmi piaptăn părul decât atunci când mă spăl pe cap și asta se întâmplă la trei zile. De asemenea, mă spăl cu un șampon turcesc de ani de zile care îmi priește, iar după șamponare îl limpezesc cu apă rece”, a mai spus ea.

Ioana Năstase este cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în 2018, şi de atunci formează un cuplu.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Am plecat doar cu hainele de pe mine”. Drama trăită de zeci de mii de armeni...
Toate afecțiunile sunt strânse în patru categorii. Ce au în comun toate acestea
Cum apare alergia la ambrozie. Explicațiile medicilor
„Ce ai făcut la școală?” / „Ce notă au luat ceilalți?”. Ce impact au...
Explicația pentru care apar accidentele vasculare. Cum pot fi prevenite
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 24 septembrie 2023

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies