(P) Înfrumusețare și încredere. Rolul esențial al medicului estetician


Frumusețea este un concept subiectiv, o formă de artă care se schimbă în funcție de cultura, timp și percepție individuală. 


 

Cu toate acestea, există un lucru asupra căruia cădem cu toții de acord: frumusețea vine din interior. Dar ce se întâmplă atunci când exteriorul nu reflectă ceea ce simți în interior?

Într-o lume în care imaginea contează mai mult decât oricând, este perfect normal să vrei să te simți bine în pielea ta.

Când e cazul să apelezi la un medic estetician?

De cele mai multe ori, un profesionist în domeniu va știi ce să facă astfel încât tu să-ți redescoperi frumusețea naturală și să-ți recapeți încrederea în tine.

Fie că este vorba de îmbunătățirea aspectului pielii, de remodelarea corpului sau de corectarea unor trăsături care te fac să te simți incomod în pielea ta, medicul estetician poate fi aliatul tău.

Nu trebuie să te sperie o vizită în cabinetul unui specialist în domeniul medicinii estetice. Dacă ai nemulțumiri legate de aspectul exterior, iar asta îți influențează calitatea vieții, stima de sine și te izolează de lumea exterioară, nu mai sta pe gânduri.

Ce tip de intervenții se pot face în cabinetul unui medic estetician?

Intervențiile estetice vizează nu doar îmbunătățirea aspectului unei persoane. Uneori, ele ajută și la optimizarea stării de sănătate.

Printre cele mai solicitate intervenții chirurgicale estetice se numără cele legate de: chirurgia sânului, chirurgia feței sau chirurgia siluetei, ce presupune remodelare corporală, îmbunătățirea conturului și formei corpului pacientului.

Dar, nu e vorba doar despre atât.

Injectările cu acid hialuronic și botox sunt proceduri foarte comune, minim invazive și solicitate de femei din întreaga lume. Multe vedete de la Hollywood recurg la tratamente cu acid hialuronic pentru a-și menține tinerețea și suplețea pielii.

Acidul hialuronic este unul dintre cele mai populare tratamente anti-îmbătrânire, datorită capacității sale de a hidrata pielea și de a-i conferi un aspect mai tânăr și mai proaspăt.

Celebrități precum Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Courtney Cox au recunoscut public că folosesc tratamente cu acid hialuronic pentru a-și menține pielea fermă și radiantă.

Beneficiile procedurilor injectabile sunt numeroase: îmbunătățesc aspectul și textura pielii, reduc ridurile și liniile fine, conferă volum buzelor și obrajilor și remodelează conturul feței.

Cum aleg medicul estetician potrivit pentru mine?

Este important să te informezi bine înainte de a lua o decizie și să alegi un medic estetician bucurești care să-ți ofere siguranță, încredere și rezultate cât mai naturale.

Nu suna la primul cabinet găsit și nici la oferta cea mai mică de preț despre care auzi sau pe care o găsești pe internet. Citește puțin, vezi ce servicii oferă cabinetele medicale pe care le-ai găsit, cum se prezintă specialiștii acelui cabinet medical estetic.

Când ești hotărât/ă și simți că rezonezi cu un anumit medic estetician, programează-te la o discuție. Nu e nevoie să te decizi pe loc, dar măcar vei avea un punct de plecare.

Nu uita, frumusețea este un drept, nu un privilegiu. Iar cu ajutorul unui medic estetician profesionist, poți face acele schimbări la tine pe care le visezi.

Foto: Pexels

vezi emisiunile doctor de bine

De ce dinții de lapte merită același tratament ca cei permanenți. Ce recomandă...
Dr. Diana Mihai, medic primar ginecolog: „În România sunt cele mai multe infecții...
Pericolele ascunse ale mâncării prăjite. Cum ne afectează acest obicei sănătatea
Care este cel mai eficient tratament în cazul dinților pierduți. Reabilitarea orală...
Care este tensiunea arterială la care ne simțim cel mai bine. Reacțiile chimice...
Șoferii pot ieși pozitiv la opioide la drug test din cauza unor medicamente de răceală...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies